Care a fost ultimul mesaj pe care i l-a transmis adolescentul de 13 ani din Mehedinți iubitei sale. Colegii și părinții nu își revin din plâns

Ion avea treisprezece ani și o viață întreagă înainte. Avea visuri și planuri mărețe. Nimic nu avea să prevestescă tragedia care urma să se întâmple.

08 nov. 2022, 21:13

Ion avea treisprezece ani și o viață întreagă înainte. Nimeni nu se gândea că astăzi va fi ultima dată când îl vor mai vedea în viață. Adolescentul a decis să își pună capăt zilelor după o simplă ceartă cu prietena lui. La școală i-a amenințat pe toți prezenți că se va sinucide, însă nimeni nu l-a luat în seamă.

Care a fost ultimul mesaj pe care i l-a transmis adolescentul de 13 ani din Mehedinți iubitei sale

Adolescentul s-a aruncat de pe clădirea părăsită a fostei maternități din Drobeta Turnu-Severin. Cel care l-a găsit fără viață a fost chiar prietenul lui, care a plecat în căutarea acestuia, iar mai apoi a anunțat familia. Înainte de a recurge la gestul extrem, acesta se certase cu iubita lui.

,,Erau foarte bine. I-a şi dat mesaj înainte de…Da, i-a scris te iubesc şi pe urmă s-a aruncat. Nu are vină fata”, a declarat un coleg pentru observator.

Nimeni nu își poate explica de ce a recurs la un asemenea gest, părinții și colegii sunt împietriți de durere.

,,Mi-a fost cel mai bun prieten. Ieşeam pe afară, vorbeam”, spune un coleg pentru observator, în timp ce directoarea nu își poate explica gestul, mai ales că părea un copil fără probleme.

Cea care suferă cel mai mult este fără doar și poate mama copilului. A fost și prima care a sunat la 112 și a chemat acolo un echipaj în speranța că se poate face ceva și copilul poate fi salvat. Nu s-a întâmplat asta. Pentru Ioan a fost mult prea târziu.

În urma lui a rămas o familie îndoliată care încearcă să găsească acum răspunsuri la întrebări. Colegii îi vor păstra vie amintirea și încă nu își pot reveni din șoc, mai ales că nimic nu avea să prevestească ce se va întâmpla.

Citește și:Un adolescent de 13 ani, copil de preot, găsit mort după o decepţie în dragoste. S-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu-Severin

Citește și: Fiica lui Adi Minune este gravidă! Tânăra de nici 20 de ani va deveni mămică înainte de nuntă