Fiica lui Adi Minune este gravidă! Tânăra de nici 20 de ani va deveni mămică înainte de nuntă

Fiica cea mică a lui Adi Minune aşteaptă primul copil. Artista este în culmea fericirii, căci îşi va ţine copilul în braţe peste doar câteva luni.

28 oct. 2022, 14:36
Fiica lui Adi Minune este gravidă! Tânăra de nici 20 de ani va deveni mămică înainte de nuntă

Fiica lui Adi Minune este gravidă şi urmează să fie mamă pentru prima dată. Cât de curând, artista urmează să se căsătorească religios și civil. Adriana a rămas însărcinată cu puțin timp înainte de nunta cu Nicu, logodnicul ei. Pe 9 decembrie, fiica cea mică a lui Adrian Minune urmează să împlinească 20 de ani, astfel că petrecerea aniversară va fi cu şi mai multă bucurie, pentru că se va sărbători şi sarcina, și ziua de naștere.

Fiica lui Adi Minune este gravidă! Va deveni mămică pentru prima oară

Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții”, a declarat fiica lui Adrian Minune, în exclusivitate, pentru Click!.

Adriana Simionescu ese de mult timp cu Nicu şi se iubesc nebuneşte. Logodnicul tinerei a surprins-o pe Adriana în momentul în care a cerut-o de soție, complotând cu părinţii ei pentru ca momentul cererii în căsătorie să fie unul cu totul şi cu totul special. Adriana Simionescu, în vârstă de 18 ani, a fost cerută în căsătorie de Crăciun, iar Nicu i-a anunțat pe părinții ei înainte cu o zi.

Artista și viitorul ei soț urmau să facă nunta anul trecut, însă în urma unui deces au amânat evenimentul. Anul acesta, cei doi sunt pregătirile în toi, căci vor să facă o super petrecere.

În familia Simionescu există o regulă care s-a perpetuat de la o generaţie la alta: totul se întâmplă până la adânci bătrâneți. Nimic nu se aruncă, totul se repară.

Citeste si Cine este amanta lui Adi Minune. Bruneta s-a iubit cu un interlop cunoscut

Viitorul tătic face parte dintr-o familie înstărită. Familia lui deține un lanț de frizerii în Capitală. Cei doi vor avea o nuntă tradiţională, cu bucate alese.

Cei doi locuiesc alături de mama bărbatului, dar asta nu o deranjează pe fiica lui Adrian Minune. Adriana gătește, iar viitoarea soacră o ajută la curățenie. Cati, mama ei, a fost cea care a sfătuit-o cum să amenajeze casa în care s-a mutat.

Adriana Simionescu s-a mutat cu iubitul fără să-i anunţe pe părinţi

Adriana Simionescu nu a cerut părerea nimănui înainte să se mute cu iubitul ei, nici măcar părinților. Ba chiar, Adrian Minune a aflat că fiica lui cea mică s-a mutat de acasă de la soția lui, Cati Simionescu. Adriana a spus într-un interviu pentru Antena Stars că nu simte că este o mare diferență pentru că stă oricum la două străzi distanță de casa părintească.

Nu este mare diferență. Stăm la el acasă. Este cam același lucru ca stam doar la doua străzi distanță. Nu a fost ceva gândit foarte mult sau anunțat de dinainte, a fost ceva spontan. Pur și simplu am dormit la el o seara, si tot așa am rămas la el‘, a spus Adriana Simionescu la Antena Stars.

Citeste si Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni

Adriana a povestit și cum a reacționat Adrian Minune când a aflat.

Am avut după (n.r. discuție cu Adrian Minune). A venit el acasă și era destul de târziu că na… a plecat de la muncă și a venit acasă. Și a întrebat-o pe mama. Bineînțeles, asta mi-a povestit ea. „Unde sunt fetele?’, „Păi Carmen acasă’, „Și Adriana?’, „Păi a rămas la Nicu. S-a mutat’, „Și eu nu știu nimic?’. Bineînțeles, că a doua zi am venit și am stat de vorbă cu el. Noi oricum stăteam mult împreună, toată familia. Nu e mare diferență. Stau la două străzi. Si oricum suntem împreună de 2 ani, era normal‘, a mai spus Adriana.