Care e adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu mai prezintă America Express. Partenera lui Smiley aruncă bomba

Gina Pistol și-a reluat activitatea profesională după ce a născut-o pe Josephine. Partenera lui Smiley a reușit să îmbine activitățile de familie cu cele de la job, astfel că a început să prezinte din nou "Chefi la Cuțite".

19 ian. 2023, 21:43
Care e adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu mai prezintă America Express. Partenera lui Smiley aruncă bomba

Fanii se așteptau să o vadă și la America Express, dar Gina Pistol a refuzat proiectul. Gazda show-ului a rămas Irina Fodor, exact ca în sezonul trecut, când emisiunea se numea Asia Express.

Acum s-a aflat și adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu a mai prezentat America Express. Partenera lui Smiley a mărturisit că nu se poate dezlipi de fiica ei atât de mult timp, astfel că a refuzat acest proiect.

Citește și Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță. Cum arată micuța Josephine la aproape 2 ani

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile. Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil. Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a precizat Gina Pistol, la Pro FM România.

Câți bani câștigă Gina Pistol și Smiley

Smiley și Gina Pistol au toate motivele din lume să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să ducă o viață lipsită de griji. Muncesc mult, pentru diverse proiecte, iar recompensele sub formă de bani nu întârzie să apară. Și nu sunt puțini deloc.

Spre exemplu, pentru prezentări mondene, Smiley ia între 6 și 7.000 de euro, în funcție de durată și complexitate. Ca să cânte la un eveniment privat, artistul cere nu mai puțin de 7.000 de euro. Nu sunt singurele activități din care Smiley face bani, e și jurat la „Vocea României”, prezentator la „Românii au Talent”. De asemenea, câștigă și din activitatea sa pe rețelele sociale, unde are 3,9 milioane de fani pe Facebook și 2,1 milioane de urmăritori pe Instagram.

Nici Gina Pistol nu se lasă mai prejos. Are proiecte interesante la Antena 1, a prezentat trei ediții ale competiției „Asia Express” și a fost și gazda emisiunii „Chefi la cuțite”. Potrivit unor surse, pentru „Asia Express”, Gina Pistol ia 15.000 de euro pe sezon, iar pentru „Chefi la cuțite” o sumă similară. Înainte să nască, Gina mergea des să prezinte evenimente corporate, iar pentru asta primea 1.000 de euro. După venirea pe lume a lui Josephine, viața de familie a devenit o prioritate pentru vedetă, așa că nu mai acceptă orice proiect. Gina Pistol are și ea o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale, 1,4 milioane doar pe Instagram, iar diverse branduri populare o recompensează cu sume fabuloase pentru a le face publicitate.