Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță. Cum arată micuța Josephine la aproape 2 ani

Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță alături de micuța Josephine. Vedetele au ales să își petreacă primele zile din noul an într-o destinație exotică și au postat pe rețelele de socializare primele imagini cu fetița lor la plajă.

05 ian. 2023, 20:10
Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță. Cum arată micuța Josephine la aproape 2 ani

Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță. Smiley și Gina Pistol au plecat pe 3 ianuarie în vacanță alături de fetița lor care peste puțin timp va împlini vârsta de doi ani.

Citește și Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Prezentatoarea a dezvăluit detalii intime: „A stat vreo trei ore la mine atunci”

Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță

Recent, Smiley a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare alături de micuța Josephine la plajă într-o destinație absolut superbă.

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol va împlini în luna martie vârsta de 2 anișori, însă nici până astăzi fanii celor două vedete nu știu cum arată fața micuței Josephine pentru că în fotografiile postate pe rețelele de socializare micuța apare mereu cu spatele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

În imaginea postată de celebrul tătic Josephine apare din nou cu spatele. Micuța blondină poartă costum de baie și pălărie pe cap și se vede că s-a mai înălțat.

Gina Pistol, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat la începutul relaţiei cu Smiley

În primul an al relaţiei cu Smiley, Gina Pistol a avut de depăşit câteva provocări. Una dintre acestea a fost faptul că partenerul ei de viaţă era o fire introvertită, cu care, uneori, ăi era greu să comunice. Vedeta spune, însă, că tot răul a fost spre bine şi că aceea a fost lecţia pe care Universul i-a trimis-o ca să înveţe răbdarea.

Gina Pistol a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, faptul că începutul relaţiei ei cu Smiley a fost unul deloc uşor.

În prezent, însă, vedeta spune cu mâna pe inimă că Smiley este fix omul de care avea nevoie, alături de care a învăţat lecţii importante.

„Mi-a luat ceva timp. Deci, m-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Andrei este un om foarte mișto, dar e un pic mai introvertit. Foarte greu te lasă să intri în sufletul lui, iar îi spuneam… Cred că universul mi te-a trimis ca să învăț lecția răbdării, pe care nu o aveam deloc. Eu cred că eram acolo în sufletul lui, dar a vrut să-mi arate […].

Eu tot timpul am arătat că sunt un om puternic și nu am nevoie de mici chestii. Într-o dimineață, aveam filmări de ziua mea. Mi-a pregătit o surpriză a doua zi. În living era un cvartet de coarde. Cântau melodiile mele preferate. Plângeam cu muci la nas, sunt urâtă când plâng. A fost atât de frumos! La începutul relației, când nu aveam eu răbdare, pentru că eu trebuia să știu clar care e următorul pas, așa funcționam eu ca om, era ceva care-mi spunea ai răbdare. Și acum, uitându-mă în urmă, înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Andrei e fix omul acela de care eu aveam nevoie. Acum îmi vine să plâng”, îşi aminteşte Gina.

Citește și Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Smiley i-a transmis un mesaj emoţionant