Gina Pistol câștigă zeci de mii de euro de la Antena 1, dar face shopping la Zara! Iubita lui Smiley e zgârcită când vine vorba de haine și atentă cu cheltuielile de când are copil!

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Sunt frumoși, au succes, sunt implicați în proiecte care le aduc venituri uriașe și au familia pe care și-au dorit-o.

11 ian. 2023, 12:01
Gina Pistol câștigă zeci de mii de euro de la Antena 1, dar face shopping la Zara! Iubita lui Smiley e zgârcită când vine vorba de haine și atentă cu cheltuielile de când are copil!

Smiley și Gina Pistol au toate motivele din lume să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să ducă o viață lipsită de griji. Muncesc mult, pentru diverse proiecte, iar recompensele sub formă de bani nu întârzie să apară. Și nu sunt puțini deloc.

Cât câștigă Smiley și Gina din proiectele din TV

Spre exemplu, pentru prezentări mondene, Smiley ia între 6 și 7.000 de euro, în funcție de durată și complexitate. Ca să cânte la un eveniment privat, artistul cere nu mai puțin de 7.000 de euro. Nu sunt singurele activități din care Smiley face bani, e și jurat la „Vocea României”, prezentator la „Românii au Talent”. De asemenea, câștigă și din activitatea sa pe rețelele sociale, unde are 3,9 milioane de fani pe Facebook și 2,1 milioane de urmăritori pe Instagram.

Citește și Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță. Cum arată micuța Josephine la aproape 2 ani

Nici Gina Pistol nu se lasă mai prejos. Are proiecte interesante la Antena 1, a prezentat trei ediții ale competiției „Asia Express” și a fost și gazda emisiunii „Chefi la cuțite”. Potrivit unor surse, pentru „Asia Express”, Gina Pistol ia 15.000 de euro pe sezon, iar pentru „Chefi la cuțite” o sumă similară. Înainte să nască, Gina mergea des să prezinte evenimente corporate, iar pentru asta primea 1.000 de euro. După venirea pe lume a lui Josephine, viața de familie a devenit o prioritate pentru vedetă, așa că nu mai acceptă orice proiect. Gina Pistol are și ea o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale, 1,4 milioane doar pe Instagram, iar diverse branduri populare o recompensează cu sume fabuloase pentru a le face publicitate.

Gina Pistol nu aruncă banii pe haine scumpe, ci doar pe vacanțe în țările calde

Chiar dacă stau foarte bine din punct de vedere financiar, Smiley și Gina aleg să fie chibzuiți cu banii. Nu îi cheltuiesc pe lucruri scumpe decât dacă e necesar. În timp ce vedetele din showbiz se afișează cu fiecare ocazie îmbrăcate în cele mai scumpe branduri și la volanul unor bolizi de lux, Gina Pistol preferă să-și cumpere haine de la Zara. Partenera lui Smiley a fost surprinsă recent la mall, însoțită de o prietenă, cu care a luat la rând toate magazinele. I-a făcut cu ochiul o rochie roșie de la Zara care i-a venit perfect și pe care a și cumpărat-o.

Dacă la haine nu se aruncă, când vine vorba de vacanțe Gina Pistol și Smiley nu se uită la bani. Recent au plecat, alături de fetița lor, Josephine, într-o vacanță de lux în Thailanda. Au petrecut câteva zile în Vietnam, iar apoi s-au retras la un resort spectaculos din Thailanda, unde se relaxează, se bălăcesc și se bucură de soare și căldură.

Citește și Gina Pistol, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat la începutul relaţiei cu Smiley: „M-a atacat psihologic. Universul mi l-a trimis ca să mă înveţe lecţia răbdării”

„Am ajuns cu bine și la soare…și am făcut și primul reel cu voiceover…dacă place mai fac”, a scris Smiley pe Instagram, în mesajul descrierea clipului video.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)