Care e cel mai mare regret al Alinei Sorescu. „Mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi”

Alina Sorescu a fost invitată la emisiunea „Oracolul Vedetelor” și a povestit cu nostalgie despre persoanele din copilăria ei cărora le duce dorul.

10 oct. 2023, 17:37
Care e cel mai mare regret al Alinei Sorescu. „Mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi”

Alina Sorescu a participat recent la emisiunea „Oracolul Vedetelor”, moderată de Georgiana Ioniță Toader, și a făcut confesiuni importante legate de perioada copilăriei ei. Artista și-a amintit cu nostalgie de perioada copilăriei, când nu obișnuia să le facă problemele părinților săi, deoarece era un copil extrem de cuminte și de liniștit. „Nu prea făceam trăsnăi, eram destul de liniștită, nu am făcut ceva ieșit din comun”.

Citește și: Alina Sorescu, prima reacţie despre împăcarea cu Alexandru Ciucu.

Pe lângă părinții care i-au fost mentori, o altă persoană a ocupat un loc special în sufletul vedetei – bunica ei. „Dacă m-aș întoarce în timp, aș face ceva în așa fel încât bunica mea pe care am pierdut-o în urmă cu câțiva ani, să mai fi stat puțin cu noi, să le mai fi văzut pe fete puțin mai mărișoare. Mă bucur totuși că am avut ocazia să o fac străbunică și să le cunoască, dar mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi. Bunica mea a fost cea care ne-a legat pe noi foarte mult ca familie, mama mai are încă două surori și mereu mamaie era liantul care ne aducea la masă, indiferent de ce situații de viață erau în familiile noastre. Asta am învățat de la ea și am o familie foarte unită.”, a declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Lecția pe care i-a transmis-o bunica ei este considerată de Alina extrem de importantă și vrea să le-o transmită mai departe și celor două fetițe ale ei: Carolina și Raisa. Artista spune că a privit mereu cu admirație către relația dintre mama și mătușile sale, astfel încât și-ar dori să existe aceste legături puternice și între fetele ei. Faptul că ea nu a avut niciodată o soră cu care să împartă cele mai ascunse gânduri și secretele personale a determinat-o pe Alina Sorescu să-și dorească ca cele două micuțe ale ei să aibă acest gen de relație în viitor. „Eu nu am avut surori, dar mereu am privit cu admirație relația pe care o are mama mea cu surorile ei și sper ca așa să fi între Carolina și Raisa, să fie aceeași legătură. ”, a continuat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii.

Citește și: Alina Sorescu, o nouă lovitură după divorțul de Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu fetițele sale: „Datele problemei sunt cu totul altele, de ceva vreme”

Bunica nu este singura căreia îi mulțumește. Părinții ei sunt de asemenea modelele pe care Alina Sorescu le-a urmat în viața ei. Aceasta spune că a avut parte de susținerea lor necondiționată. „Privesc ca pe un avantaj tot ce am trăit. Sunt foarte mândră că la o vârstă mică reușisem să am o experiență uriașă, să trăiesc situații de care alți copii de vârsta mea nu aveau parte. Mă consider o norocoasă și sunt recunoscătoare că părinții mei mi-au observat talentul și că m-au îndrumat către asta, nepierzându-mi, totuși, copilăria. Am fost o fire meticuloasă, foarte atentă, mi-a plăcut să mă preocup și de școală, am avut premiul întâi în fiecare an. Și atunci, nu consider că am pierdut ceva făcând la nivel profesionist muzică. Am avut o copilărie frumoasă.”, a mai spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii.