Care e, de fapt, adevăratul motiv al divorțului Alexandrei Stan. Artista a dat cărțile pe față!

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit anul trecut, însă mariajul lor a rezistat doar câteva luni. Apoi, au decis să meargă pe drumuri separate și să nu privească înapoi.

04 ian. 2022, 17:27
Care e, de fapt, adevăratul motiv al divorțului Alexandrei Stan. Artista a dat cărțile pe față!

Alexandra Stan a recunoscut că a fost o decizie luată pe repede înainte, fără să-și dea timp să se cunoască reciproc. Artista a vorbit frumos la adresa lui Emanuel Necatu, a spus cp amândoi sunt persoane minunate, dar separat, nu împreună.

Diferențele dintre ei au făcut ca relația să nu fie una de durată.

“Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”, a declarat Alexandra Stan, potrivit viva.ro.

Alexandra Stan a spus că nici nu s-a simțit ca și cum ar fi fost măritată fiindcă a durat prea puțin și nici nu a apucat să realizeze.

“Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei”, a mai declarat artista.

Artista a mărturisit că nu regretă nimic din ce a făcut fiindcă s-a ales cu o experiență de viață în plus. Părinții o susțin necondiționat și de această dată.

“Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele”, a mai spus cântăreața.

Cine este Alex Parker, noul iubit al Alexandrei Stan

Acum, la câteva luni de la divorț, Alexandra Stan iubește din nou. O într-o relație cu tânărul producător Alex Parker.

Alex Parker e DJ și producător. A debutat cu single-ul Tropical Sun, a lucrat o vreme alături de Marius Moga, iar acum este omul din spatele celor mai de succes melodii ale momentului.

La cei 25 de ani ai săi, Alex Parker se poate lăuda deja cu o carieră muzicală de succes, atât ca producător, cât și ca DJ. A fost pe cele mai mari scene, la festivaluri de top, precum Untold și Neversea. A scris și a compus pentru numeroși artiști de la noi, precum Antonia, Amna, Olivia Addams, Amna, Cleopatra Stratan și lista poate continua.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)