Care este atitudinea lui Petre Roman vizavi de fosta lui soţie. Oana face dezvăluiri: „Tata s-a interesat de ea”

Care este atitudinea lui Petre Roman vizavi de fosta lui soţie. Este cunoscut faptul că Mioara Roman se confruntă de ceva vreme cu probleme grave de sănătate, iar fetele ei, în special Oana, au grijă de ea şi încearcă să îi fie alături.

23 nov. 2022, 09:29
Care este atitudinea lui Petre Roman vizavi de fosta lui soţie. Oana face dezvăluiri: „Tata s-a interesat de ea”
Care este atitudinea lui Petre Roman vizavi de fosta lui soţie

Care este atitudinea lui Petre Roman vizavi de fosta lui soţie.  Mioara Roman a fost victima degenerărilor neuronale, ce par să nu se mai manifeste agresiv, după spusele Oanei. Ulterior acestei maladii, și-a făcut apariția și o pareză la mâna dreaptă, motiv pentru care fosta soție a politicianului are nevoie de recuperare.

Apogeul problemelor de sănătate a venit odată cu intervenția chirutgicală a aplicării unei proteze de șold. Oana a luat decizia să o ducă la un centru de recuperare, pentru a fi îngrijită cum trebuie. Chiar dacă a fost condamnată pentru acest lucru, vedeta spune că este cel mai bun lucru pentru mama ei.

Citeşte şi: Oana Roman le răspunde celor care o acuză ca și-a dus mama la un azil de bătrâni: ,,Gata cu mentalitatea asta sinistră”

Care este atitudinea lui Petre Roman vizavi de fosta lui soţie

Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important! 

Tata s-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă.

Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.

Nu știu dacă toată lumea vede lucrurile așa, dar părinții sunt esența noastră și atunci trebuie să fim lângă ei până la capăt, fără îndoială. Nu din obligație, nu din a răsplăti ceva, ci pentru că așa trebuie să simțim, trebuie să fim lângă ei.

Da, Iza îmi dă foarte multă putere, mama ultima oară când am fost la ea, acum două zile, mi-a spus ‘Mi se pare că tu ai mai multă grijă de mine decât am avut eu grijă de tine!’.

Și i-am spus ‘Mama, eu tot ce sunt, sunt datorită ție! Tot ce am învățat, toate cunoștințele pe care eu le-am acumulat în această viață, în afară de școală, ți se datorează. Ai avut mult mai mare grijă de mine, pentru că eu m-am dezvoltat, am evoluat, am învățat atât de multe de la tine, încât sunt un om!’.

Și asta e poate mai mult decât că a stat să îmi schimbe hainele și toate aceste cunoștințe pe care eu le-am primit de la ea sunt neprețuite!„, a spus Oana Roman, pentru Cancan.ro.