Survivor România 2023. Soția unui fotbalist din „Generaţia de Aur” intră în echipa Faimoşilor

Nume noi la Survivor România 2023 în ediția de luni, 13 februarie 2023. Faimoşii se întăresc cu doi concurenţi noi, în timp ce Războinicii primesc o vedetă controversată. Mutările au fost anunţate de prezentatorul Daniel Pavel.

13 feb. 2023, 15:00
Survivor România 2023. Soția unui fotbalist din „Generaţia de Aur” intră în echipa Faimoşilor
Survivor România 2023. Soția unui fotbalist din "Generaţia de Aur" intră în echipa Faimoşilor. Scandal cu noua Războinică

Survivor România 2023. Crina Abrudan (45 de ani), soția lui Gabi Popescu și fostă prezentatoare TV, a intrat în show-ul Survivor 2023. Și Mihai Zmărăndescu, fiul celebrului luptător, intră în emisiune, tot de partea Faimoșilor.  La rândul lor, Războinicii îi primesc pe DJ-ul Eduard Gogulescu și pe cântăreaşa de muzică de petrecere Alina Radi, cunoscută după relaţia cu miliardarul american de origine română Nick Rădoi.

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atâția ani de prezentare a știrilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a declarat Crina Abrudan.

Crina Abrudan și Gabi Popescu formează un cuplu din 2008 şi s-au căsătorit în 2017. Gabi Popescu (49 de ani) a jucat la Extensiv Craiova, FC Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Național, Suwon Bluewings și JEF United Chiba, retrăgându-se în 2006. Are 14 meciuri în naționala României.

Citeşte şi: Vica Blochina a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni! A recunoscut că a trișat în timpul concursului Survivor România

Mihai Zmărăndescu este luptător de MMA și a fost declarat campion mondial la doar 17 ani, iar la Survivor România are mai multe lucruri de demonstrat. Tânărul în vârstă de 23 de ani a devenit tată în urmă cu doar trei săptămâni, astfel că apariția lui în competiție trebuie să-l facă mândru pe Patrick, mai ales că, deși este topit după el, a ales să stea departe pentru o bună perioadă de timp.

Citeşte şi: Jorge, primele declarații după ce a părăsit Survivor România: „Am văzut că oamenii își făceau bisericuțe”

Alina Radi a intrat în competiția Survivor România 2023, alăturându-se echipei Războinicilor în ediția de luni, 13 februarie 2023. În vârstă de 34 de ani, este de profesie cântăreață de muzică de petrecere, dar, printre altele, a ieșit în evidență și pentru trecutul său amoros tumultos. Este cunoscută în showbiz-ul românesc drept „fosta lui Nick Rădoi”, cu care a avut o relație în urmă cu aproximativ un deceniu. Pentru milionarul din America, Alina Radi și-a pus cariera pe locul doi, s-a mutat din țară și chiar a fost pe punctul de a-l face tată pe afacerist, însă a pierdut sarcina. De asemenea, și relația Alinei Radi cu tatăl fiului său, Dario, a fost una tumultuoasă. S-a spus că legătura amoroasă a început de pe vremea când bărbatul, afacerist și fost fotbalist în Italia, era căsătorit cu o altă femeie, prietenă a noii Războinice.