Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. „Aştept cu nerăbdare!”

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) s-au căsătorit, sâmbătă, 27 mai, iar nașii Maria şi George Manole le-au făcut proaspeților căsătoriți un cadou deosebit. Darul de nuntă a fost primit cu bucurie de cei doi miri.

30 mai 2023, 11:56
Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. „Aştept cu nerăbdare!”
Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. "Aştept cu nerăbdare!"

Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. Cei doi s-au bucurat de o nuntă perfcectă, apoi au avut parte și de o surpriză plăcută din partea părinților spirituali. Smiley a vorbit despre cadourile primite şi a dezvăluit că  cel mai special dar de nuntă a fost cel din partea nașilor, George și Maria Manole, o vacanță de aproximativ 10 zile în Franța.

Citeşte şi: Numele pe care îl va purta Gina Pistol, după căsătoria cu Smiley. Cum a justificat decizia: ”Un numerolog a zis că așa e bine”

„Am primit de la sculpturi și desene făcute cu mâna lor. Luna de miere pe care ne-au făcut-o cadou nașii. O să fie în sudul Franței. Aștept intinerariul cu nerăbdare”, a declarat Smiley pentru Pro TV.

Citeşte şi: De ce nu a venit Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. „Bineînţeles că am fost invitat!”

Artsitul a menționat că el şi soţia sa se vor bucura de timpul lor special și o vor lăsa pe micuța Josephine acasă, dar vor pleca cu fetița într-o vacanță în această vară. „O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și Josephine vara asta, sper să apucăm”, a mai spus Smiley.