Care este, de fapt, numele lui Marian Mexicanu. Chiar el a dezvăluit ce scrie în buletin

Care este, de fapt, numele lui Marian Mexicanu. Toată lumea îl cunoaște și îi apreciază talentul, însă puțini știu cum s-a ales artistul cu acest nume de scenă și ce scrie, de fapt, în buletinul său. Artistul a făcut dezvăluiri în cadrul unei emisiuni.

18 sept. 2023, 19:22
Care este, de fapt, numele lui Marian Mexicanu. Chiar el a dezvăluit ce scrie în buletin
Care este, de fapt, numele lui Marian Mexicanu

Care este, de fapt, numele lui Marian Mexicanu. Se pare că numele de scenă l-a preluat de la tatăl său, căruia i se spune Costică Mexicanu, iar mai târziu, atunci când a venit timpul, fiul a preluat numele de scenă.

Citește și: Marian Mexicanu va deveni tătic la 50 de ani! Acordeonistul și iubita lui, Ana-Maria, au aflat sexul copilului: „L-am rugat pe bunul Dumnezeu”

Care este, de fapt, numele lui Marian Mexicanu

De asemenea, Marian Mexicanu spune că a ales să se prezinte așa și pentru că numele său real de familie nu este unul cu priză la public, pentru că în buletinul artistului scrie Marian Bătănași.

Dă-mi voie să îmi laud părintele. Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, a fost tot așa un bărbat care avea o alură – noi ăștia mai bruneți… mereu când am fost plecat în străinătate îmi spuneau că semăn cu cei din estul mijlociu, adică arab, mexican- tatăl meu purta mustață. Avea un chip de spaniol, mexican, ceva așa. El mai cânta și la chitară și îi spunea Costel Mexicanu.

Eu m-am născut, am crescut și am preluat. Eu până la 20 de ani eram băiatu lui Mexicanu. Dacă Dumnezeu m-a ajutat și am fost un copil bun și am muncit, merit numele pe care l-a avut el și a fost și mai ușor de reținut pentru public. Numele meu e Bătănași Marian, nu prea sună… și la acordeon Bătănași Marian – nu prea are nicio treabă”, a declarat Marian Mexicanu.