Marian Mexicanu va deveni tătic la 50 de ani! Acordeonistul și iubita lui, Ana-Maria, au aflat sexul copilului: „L-am rugat pe bunul Dumnezeu”

Marian Mexicanu și iubita lui, Ana-Maria, sunt gata să devină părinți. Cei doi au aflat sexul primului lor copil.

13 iul. 2023, 22:41
Marian Mexicanu va deveni tătic la 50 de ani! Acordeonistul și iubita lui, Ana-Maria, au aflat sexul copilului: „L-am rugat pe bunul Dumnezeu”
Marian Mexicanu, din nou tătic

Marian Mexicanu și tânăra lui iubită vor deveni în curând pprinți pentru prima dată. Cei doi se iubesc enorm și trăiesc împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, mai ales acum când au aflat, de la medicul specialist, care este sexul copilului.

În cadrul unei emisiuni, acordeonistul a vorbit despre cadoul pe care iubita lui i l-a făcut la vârsta de 50 de ani. Chiar dacă artistul mai are copii, vestea că va fi din nou tată l-a copleșit, mulțumindu-i lui Dumnezeu că i-a ascultat rugăciunile.

Citește și: Marian Mexicanu a dezvăluit care sunt femeile celebre pe care le-a curtat, chiar dacă erau măritate. Acordeonistul s-ar căsători oricând cu Denise Rifai: „Uite, semnăm?”

De când a aflat că Ana-Maria este însărcinată, Marian Mexicanu s-a rugat ca iubita lui să aducă pe lume o fetiță, iar dorința lui s-a îndeplinit. Cuplul a ales deja și numele micuței. Artistul spune că, în numele iubirii, Ana-Maria s-a gândit, înainte de aflarea sexului bebelușului, ca cel mic să îi ducă numele mai departe lui.

În cazul în care ar fi fost băiat, numele lui ar fi fost Marian, dar, cum peste doar câteva luni va veni pe lume fetița lor, au ales un nume derivat de la cel al artistului – Miriam.

Citește și: Marian Mexicanul mărturisește că își înșală soția des, dar că nu ar accepta să se întâmple și invers: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine. Știe că nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni”

„Acum, la 50 de ani, o să am cea mai frumoasă surpriză a vieții mele, ca doamna mea să spună așa: dacă e băiat, vreau să îl cheme ca pe tine, pentru că eu pe tine te iubesc cum nu am iubit pe nimeni, iar dacă este fată, vreau să o cheme tot un fel de Marian, dar puțin altfel, Miriam.

Acum, să vedem… Eu L-am rugat pe bunul Dumnezeu să îmi dea fetiță… Eu am zis că e fată! Codițe, codițe… Miriam, gata!”, a declarat artistul, potrivt wowbiz.ro.