Marian Mexicanu a dezvăluit care sunt femeile celebre pe care le-a curtat, chiar dacă erau măritate. Acordeonistul s-ar căsători oricând cu Denise Rifai: „Uite, semnăm?”

Marian Mexicanu le-a făcut avansuri unor cântărețe celebre de la noi și nu a ținut niciodată cont dacă sunt măritate sau nu. Cine se află pe lista celebrului acordeonist.

04 iun. 2023, 09:25
Marian Mexicanu a dezvăluit care sunt femeile celebre pe care le-a curtat, chiar dacă erau măritate. Acordeonistul s-ar căsători oricând cu Denise Rifai: „Uite, semnăm?”
Marian Mexicanu a recunoscut care sunt femeile celebre pe care le-a curtat

Renumitul acordeonist Marian Mexicanu a dezvăluit cărăror vedete le-a făcut avansuri. Invitat în enisiunea La Măruță, artistul a acceptat provocare lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Acesta nu s-a ferit să accepte, ba chiar a fost optimist, spunând că nu are nimic de ascuns și că nu va fi nevoit să mănânce sosurile iuți. Pe parcurs, întrebările capcană l-au făcut să-și schimbe perspectiva și să își regândească strategia.

Citește și: Marian Mexicanul mărturisește că își înșală soția des, dar că nu ar accepta să se întâmple și invers: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine. Știe că nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni”

„Nu prea am voie să mănânc iute. Dar acum, cred că orice mă întrebi, eu mai bine răspund decât să dau de necaz”, spunea Marian MExicanu înainte de începerea rundei.

După câteva runde, la care a refuzat să răspundă și a mâncat din sosurile iuți, a spus: „Am mai văzut emisiunea asta și am zis că sunt veăjeli. Jur că mori”.

Pentru că nu a mai rezistat, a trebuit să răspundă la întrebări și să dezvăluie câteva lucruri personale din viața sa.

„Spune numele a trei vedete cunoscute cărora le-ai făcut avansuri, dar te-au refuzat”, a fost una dintre întrebările care i-au pus capac.

Citește și: Marian Mexicanu și partenera lui s-au căsătorit în mare secret. Cine au fost singurele persoane invitate la eveniment

„Sunt multe doamne frumoase. Le-am scris pe rețelele de socializare, frumos, elegant. Când plec de aici e jale. Tu mi-ai distrus viața mie. Deci…Cristina Spătar, Carmen Șerban,  Andreea Bănică. Doamnele, jos pălăria. M-au aruncat fără probleme”, a răspuns Marian Mexicanu.

„Dacă ai fi obligat să iei mâine de soție o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?”, l-a mai întrebat Măruță.

„Nu obligat, cu bucurie și cu onoare. Este o doamnă, foarte mult îmi place. Talent, tot respectul: Denise Rifai. Uite, semănăm?”, a fost răspunsul neașteptat al acordeonistului.