Care este de fapt relația dintre Neti Sandu și Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…”

Neti Sandu a vorbit într-un interviu despre cum se înțelege cu prezentatoarea de știri de la PRO TV, Andreea Esca și nu numai.

07 nov. 2022, 16:00
Care este de fapt relația dintre Neti Sandu și Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…”

Nu există român care să nu o fi auzit vreodată pe Neti Sandu în timp ce prezintă predicțiile astrologice. Într-un interviu oferit pentru viva.ro, vedeta de la PRO TV a vorbit despre trecutul său, dar și despre prezent.

De trei decenii, prezentatoarea aduce în fiecare dimineață, noile vești despre horoscop și se bucură că tot mai multe persoane sunt atrase de acest domeniu.

„La vremea mea nu erau, nu aveai după ce să înveți, era ceva de pionierat, dar acum foarte mulți au simțit că pot să facă asta și că e ceva ce se cere. Piața o cere. Atunci, dacă le face plăcere și nu le e greu să scrie, pentru că trebuie tot timpul să scrii și să urmărești, e foarte bine. Asta e ceva în progresie, nu poți spune doar că știu asta și o fac la nesfârșit. Făcutul la nesfârșit înseamnă creativitate, e ca un roman-fluviu, pentru că trebuie să scrii încontinuu, să descrii fenomene, să gândești în stilul acela. Dacă se regăsesc în asta, o s-o facă ușor. Este foarte bine”, a declarat Neti Sandu.

Citește și: Neti Sandu a avut cu totul altă meserie înainte de a se angaja la PRO TV. Domeniul în care a lucrat până să prezinte horoscopul

Aceasta mai spune și că, de câteva ori, a decis să nu facă anumite lucruri, pentru că astrele nu erau în favoarea ei.

„Nu. Bine, nu mi-am programat un implant dentar dacă era Mercur retrograd. Prietenei mele i-am spus că eu nu mi l-aș pune acum, că e riscul să-l mai pună o dată. După o săptămână i s-a rupt pivotul. Atunci, i-am spus stomatologului să amânăm din cauza asta, iar ea, sigur, a fost de acord”, a spus vedeta.

Când vine vorba de celebritate, Neti Sandu spune că nu se aștepta să aibă această carieră și că se gândea să renunțe la acest drum, care încă continuă.

„Nu, nu m-am simțit, pentru că eu nu am crezut că voi rămâne în lumea asta. Atunci tot timpul eram cu un picior în partea cealaltă, crezând că acum, acum renunț. După aceea, lucrurile au mers de la sine, dar nu a fost ușor. Toată lumea vrea o bucățică din tine, și tu ești în direct încontinuu. Chiar dacă mergi la piață, plătești facturi, orice, cineva trebuie să aibă o remarcă la adresa ta. Nu mai poți să fii cum vrei tu, trebuie să te eticheteze cineva imediat”.

Neti Sandu a vorbit și despre relația dintre ea și colegii ei de la PRO TV, mai ales că lucrează împreună de foarte mulți ani, dar și despre atmosfera din spatele reflectoarelor.

Citește și: Neti Sandu dezvăluie secretele frumuseţii. Cum reuşeşte vedeta să se menţină impecabil la vârsta de 62 de ani

„Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate. Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate. Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt”, a adăugat prezentatoarea.

Vedeta este mereu întrebată de colegii săi despre ce le rezervă astrele, iar ea are mereu răspunsul.

Da, sunt certată chiar, uneori. (râde) Lumea mă are la îndemână, și atunci mă întreabă”, a mai spus Neti Sandu.