Care este mâncarea preferată a lui Bill Gates. Miliardarul caută să salveze planeta, dar la unele pofte nu renunţă

Ajuns la vârsta de 67 de ani, Bill Gates a povestit în cadrul unui documentar Netflix, mini-seria „Inside Bill’s brain”, că niciodată nu ia micul dejun, pentru că nu i se pare deloc important., dar din meniul de prânz nu lipsesc niciodată proteinele.

25 feb. 2023, 15:08
Care este mâncarea preferată a lui Bill Gates. Miliardarul caută să salveze planeta, dar la unele pofte nu renunţă

Fondatorul Microsoft a dezvăluit şi care este mâncarea sa preferată, fiind vorba de un preparat surprinzător, având în vedere că miliardarul este unul dintre cei mai cunoscuţi activişti de mediu, carieră căreia i se dedică în ultimii ani aproape în întregime. Bill Gates e pur și simplu îndrăgostit de hamburgeri și preparate cu carne de vită.

Mai mult, nu există nici o zi în care afaceristul cu o avere estimată la 150 de miliarde de dolari să nu consume cafea, dar și cinci cutii de Coca-Cola fără zahăr.

Bill Gates este în culmea fericirii, de când a aflat că fiica sa îi va oferi un nepot. Imediat ce a aflat vestea cea mare, viitorul bunic a început să-și răsfețe fiica, iar primul cadou primit a depășit orice așteptare. E vorba de un penthouse, pentru care afaceristul a plătit o sumă imensă. Potrivit Daily Mail, apartamentul este situat în cartierul Tribeca din Manhattan, una dintre cele mai scumpe locuințe din New York.

Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit în octombrie 2021 cu un călăreț profesionist american de origine egipteană, Nayel Nassar. Nunta l-a costat pe Bill peste două milioane de dolari și a avut loc la reședința tinerei din North Salem, New York. E vorba de o proprietate de 50 de hectare, care are și o fermă de cai, pe care Jennifer a primit-o în dar de la părinți când a terminat facultatea de medicină.

Citeşte şi: Ce pensie are Ion Iliescu. Fostul preşedinte câştigă de două ori mai puţin decât un magistrat pensionat