Survivor All Stars 6 februarie 2024 LIVE PRO TV. Miză dublă pentru Faimoşi şi Războinici, scandal monstru între Zanni şi Jador

Marți, 6 februarie, la Survivor All Stars România: după o săptămână în care tribul roșu a reușit să câștige două dintre cele trei jocuri, echipele au motivații total diferite - Războinicii vor să își revină și să demonstreze că sunt la fel de puternici ca înainte, iar Faimoșii sunt deciși să arate tuturor că pot continua șirul victoriilor.

06 feb. 2024, 17:25
Survivor All Stars 6 februarie 2024 LIVE PRO TV. Miză dublă pentru Faimoşi şi Războinici, scandal monstru între Zanni şi Jador

Survivor All Stars 6 februarie 2024. Marți, 6 ianuarie, de la 21:30, viața în junglă devine tot mai dură, iar lipsurile se resimt tot mai tare, însă nimic nu le poate sta în cale celor 21 de concurenți rămași în sezonul suprem, Survivor All Stars!

Survivor All Stars 6 februarie 2024 live aici

După ce a reușit să câștige duelul cu Relu Pănescu, Maria Lungu caută să se reintegreze în echipa ei, însă va admite că nu s-a simțit deloc sprijinită de coechipieri. ”Nu pot să zic că echipa m-a susținut. Liniștea era cheia la rezolvarea acelui puzzle. Vor să-mi închidă gura, dar atât timp cât Dumnezeu mă iubește, poate să mă urască toată lumea”, va spune Războinica, care pare că și-a găsit drumul în show și hotărârea să meargă cât mai departe, spre surpriza tuturor.

Dezvăluiri incendiare la Survivor All Stars! Roxana Nemeș s-a despărțit de soț: „Am suferit cum nu am suferit niciodată până atunci”

Deși vin după două înfrângeri consecutive, Iancu Sterp crede în continuare că face parte din tribul mai puternic: ”avem o echipă mai compactă, avem strategia de partea noastră”. Oare să aibă el dreptate și să fie motorul unei reveniri?

În ciuda câștigurilor, Faimoșii nu au liniște. Zanni și Jador par într-un conflict tot mai aprins, iar Ana Porgras va răbufni înaintea jocului de astăzi: ”Nu pot să explic în momentul ăsta ce am pe suflet pentru că nu mă pot calma”. Vor reuși ei să lase totul deoparte și să se concentreze pe traseu?

Survivor All Stars o aduce înapoi pe Faimoasa care a băgat spaima la dueluri în Marian Drăgulescu și Zmărăndescu. Cine e tânăra care-i va pune la punct pe bărbații din Republica Dominicană

Săptămâna va începe cu o miză importantă, la jocul de provizii, după cum le va sublinia Daniel Pavel: ”O parte a mizei de astăzi, legume: linte, ceapă, ardei roșii, ardei verzi. Pe lângă toate acestea, tribul care învinge astăzi mai câștigă ceva”. Despre ce este vorba și cine va reuși să-și adjudece dubla miză, vom afla în doar câteva ore.

Eliminare-șoc la Survivor All Stars. Roxana Nemeș a plecat din Dominicană

Noua eliminare de la Survivor va lua cu siguranță prin surprindere pe toată lumea. Este vorba despre una din concurentele care a făcut față marilor provocări de până acum, reușind să-și salveze pielea de două ori!

Da, ați ghicit! Roxana Nemeș este cea care a părăsit jungla dominicană, așa cum dezvăluie Viperele Vesele! Potrivit paginii de Instagram care oferă cele mai tari spoilere despre show-urile de televiziune de la noi, Roxana nu a mai trecut de al treilea duel.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Războinicii câștiga jocul pentru imunitate și Roxana Nemeș va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars”, transmit, în exclusivitate, Viperele Vesele.