Care este numele real al lui Dani Oțil. Celebrul prezentator a fost botezat după ginecologul care l-a adus pe lume

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori de la noi, dar puțini sunt cei care știu cum îl cheamă, de fapt, pe acesta. El poartă numele medicului ginecolog care l-a adus pe lume.

13 feb. 2024, 08:35
Care este numele real al lui Dani Oțil. Celebrul prezentator a fost botezat după ginecologul care l-a adus pe lume
Care este numele din buletin al lui Dani Oțil

Dani Oțil și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai longevive cupluri de prezentatori de televiziune din România, care au făcut furori încă de la începutul anilor 2000 pe micile ecrane. De 24 de ani sunt urmăriți în număr tot mai mare și se bucură de un public fidel.

Pe lângă platoul de televiziune, aceștia împart o lungă și frumoasă relație de prietenie și, pentru a-și dovedi sinceritatea, au fost invitați în cadrul Testului poligraf realizat de Selly, unde și-au adresat întrebări unul altuia. Cu această ocazie, foarte multe persoane au putut afla cum îș cheamă, de fapt, pe Dani Oțil.

„Este adevărat că te numești Daniel Zeno Oțil? Este adevărat că porți numele ginecologului care te-a adus pe lume?”, l-a întrebat Răzvan Simion pe Dani Oțil.

Citește și: Cum arată vila lui Dani Oțil din Corbeanca. Este vecin cu Răzvan Simion, colegul de la matinalul de la Antena 1

„În buletin așa e, port numele la ginecolog”, a răspuns Dani Oțil.

Acum au tot ce-și doresc, dar, în copilărie, lucrurile nu erau la fel de roz, povesteau cei doi în trecut, vorbind despre obstacolele pe care au fost nevoiți să le depășească, până să atingă celebritatea.

„Nu vreau să trecem într-o zonă emoțională, dar să știi că am momente multe în care îmi sare în cap aceeași imagine. După 90, în loc de pâine, era tutungerie, care era ca o consignație. Acolo, tot timpul puneau ciocolată în vitrină. Eu făceam antrenamente destul de grele atunci, dar fără bani, și mă pusese și fratele meu atunci să merg la sală după 14 ani, și îmi amintesc cum mă opream și mă uitam în vitrină la ciocolată.

Am descoperit mai târziu că nu era cel mai scump brand de ciocolată. Cred că în primul an în care tot vedeam ciocolata aia nu am avut niciodată bani să o cumpăr, avem 14 ani atunci, în 94”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

„Tot atunci ne-am apucat și de treabă și cumva ne-am promis atunci că noi nu o să… noi ne-am câștigat banii de la 17 ani. Ne-am angajat în 1998”, a completat și Răzvan Simion.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a aflat de toate aventurile lui Dani Oțil. Cum au reușit să treacă peste: „Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o”

Pe lângă televiziune, Dani Oțil mai are o pasiune foarte mare – raliul. Nu e un hobby recent, dar în copilărie nu avea bani pentru a putea face lucruri concrete în acest sens.

„Eu nu am această pasiune de ceva timp, pentru că nu am avut niciodată buget pentru ea. Le spuneam unor „grei” din domeniu că noi aveam curse stradale la Reșița, dar nu aveam casa la bulevard, dar tot ajungea mirosul de cauciuc de la carturi peste stradă la mine. Duminică dimineața știam. Nu-mi permiteam să merg nici la carturi, noi am fost extrem de săraci. Chiar am fost foarte, foarte săraci”, a mai spus Dani Oțil.