Care este primul lucru pe care bărbaţii îl observă la o femeie

Cele mai multe răspunsuri la întrebarea "Care e primul lucru pe care bărbaţii îl observă la o femeie?" sunt posteriorul, sânii sau picioarele. Se pare însă că adevăratul răspuns ar fi altul. Atunci când un bărbat întâlneşte o femeie, primul lucru pe care îl observă sunt ochii acesteia.

08 apr. 2014, 15:05
Care este primul lucru pe care bărbaţii îl observă la o femeie

Ochii par să fie punctul forte al unei femei în faţa bărbatului, dar se pare că aceştia trebuie să se „prezinte” într-un anumit mod, pentru a acapara atenţia bărbatului. Aceştia sunt atraşi mai degrabă de naturaleţea ochilor, decât de machiajul folosit, scrie acasa.ro.

Citeşte şi Horoscop: Cum să menţii pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

De-a lungul timpului, mai multe studii au evidenţiat faptul că bărbaţii nu preferă machiajul strident sau excesiv pe care femeile îl folosesc pentru a-şi scoate ochii în evidenţă. Aceştia preferă mai degrabă machiajul subtil, cât mai natural, care scoate în evidenţă frumuseţea naturală a ochilor.

Citeşte şi Tipuri de femei pe care bărbaţii le adoră. Află ce anume îi face să se îndrăgostească

De asemenea, trebuie să te asiguri şi că sprâncenele sunt perfect conturate. Optează pentru un fard într-o nuanţă neutră, pastelată, apropiată de culoarea pielii şi alungeşte-ţi genele cu mascara. Este suficient pentru a oferi ochilor strălucirea de care au nevoie pentru a ademeni un bărbat.

Citeşte şi Toate combinaţiile posibile între zodii. Şanse de fericire în relaţia de cuplu, în procente