Care este relația dintre Ștefan Bănică JR și fiul său. Cât de greu i-a fost să poarte un nume celebru

Fiul lui Ștefan Bănică Jr a vorbit în cadrului unui interviu pentru VIVA despre relația pe care o are cu tatăl său. Radu Ștefan Bănică recunoaște că a simțit o oarecare presiune purtând un nume celebru.

09 mart. 2021, 14:14
Care este relația dintre Ștefan Bănică JR și fiul său. Cât de greu i-a fost să poarte un nume celebru

Care este relația dintre Ștefan Bănică JR și fiul său. Pentru Radu a fost de două ori mai greu să aibă un nume celebru, având în vedere faptul că și tatăl și bunicul său sunt persoane publice. Tânărul a recunoscut că este o mândrie pentru el să poarte acest nume, însă acest lucru reprezintă o mare responsabilitate. Mai mult decât atât, acesta a precizat că a avut de muncit de trei mai mult  din această cauză, învățând de mic cum trebuie să se comporte în anumite situații.

”E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume.” , a declarat acesta pentru VIVA.

Citește și: Ştefan Bănică şi fiul lui, Radu, au gătit împreună la Chefi la cuţite: „Mie îmi place de Sorin, la Asia Express l-am văzut mai des”

Care este relația dintre Ștefan Bănică JR și fiul său

Radu a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl său pe scenă, precizând că acesta i-a dat un sfat foarte important. Cei doi au avut împreună un moment minunat la concertul de Crăciun din 2019, moment care a avut o încărcătură emoțională aparte pentru tânăr.

Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut. Avem o relație foarte apropiată, mergem în călătorii, urmărim filme împreună și ne distrăm ori de câte ori avem ocazia. Momentul din concertul de Crăciun din 2019, alături de tata, pe scena Sălii Palatului, a fost unic pentru mine, cu o încărcătură emoțională aparte, un moment pe care nu-l voi uita niciodată. Da, sunt deschis să mă ajute, dar, în principal, încerc să mă descurc de unul singur.