Ştefan Bănică şi fiul lui, Radu, au gătit împreună la Chefi la cuţite: „Mie îmi place de Sorin, la Asia Express l-am văzut mai des”

Cei trei juraţi de la Chefi la cuţite au avut parte de o mare surpriză în ediţia difuzată luni, 28 septembrie. Ştefan Bănică şi fiul său, Radu, au gătit împreună şi au reuşit să împresioneze chefii.

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 08:46
Ştefan Bănică şi fiul lui, Radu, au gătit împreună la Chefi la cuţite: „Mie îmi place de Sorin, la Asia Express l-am văzut mai des”

Surprinzător a fost faptul că tânărul a fost cel care a gătit, iar Ștefan Bănică a fost cel care și-a oferit ajutorul. „Noi, în general, mâncăm ce găteşte Ştefan. Este un tip pasionat de bucătărie. Nu mă moşteneşte, după cum a spus, eu ştiu să fac doar omletă„, a declarat juratul X Factor.

Radu Bănică s-a hotărât să prezinte un preparat inedit. „Pui portocaliu” l-a numit el, adică pui asiatic cu portocală și garnitură de orez. La degustare cei trei chefi Sorin, Florin și Cătălin, au fost foarte departe de a ghici cine se află în spatele farfuriei.

Eu zic că e șofer pe o mașinuță mică și face delivery de mâncare chinezească., și-a dat cu părerea chef Sorin Bontea.

Citeşte şi: Care dintre cei trei juraţi a câştigat noua amuletă: „Poţi lua la tine în echipă un concurent care a fost eliminat din celelalte două”

După ce au privit cu nerăbdare jurizarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a venit și momentul confruntării.

Mie îmi place de Sorin, la Asia Express am avut ocazia să îl văd mai des, să ştiu mai multe despre el, oricum eu ţineam cu echipa lui şi plus de asta, e un preparat asiatic şi ştiu că Sorin e cu asiaticul. Dacă luăm un cuţit de la el, e bine„, a spus Radu Ştefan înainte să se prezinte în faţa chefilor.

Ușile s-au deschis și cei doi și-au făcut apariția în platoul „Chefi la cuțite”, spre marea surprindere a tuturor!

Eu acuma sunt ca un copil în camera cu jucării! Voi aici stați toată ziua și degustați? Foarte tare”, a mărturisit Ștefan Bănică.

Artistul şi fiul său, Radu, au reuşit să obţină toate cele trei cuţite de la chefi.