Care este rolul oglinzilor în lift. Cu siguranţă nu te-ai fi gândit la asta

Care este rolul oglinzilor în lift. În zilele noastre, acest obiect este indespensabil, cel puţin pentru femei. Indiferent că ne aflăm acasă, la muncă, în maşină sau chiar în lift, ne dorim să aruncăm o privire la noi.

14 aug. 2022, 12:34
Care este rolul oglinzilor în lift. Cu siguranţă nu te-ai fi gândit la asta
Care este rolul oglinzilor în lift

Care este rolul oglinzilor în lift. Acestea îndeplinesc multe funcții, toate vizuale, printre care: le permit doamnelor să se vadă în momentul în care se machiază, le permit tuturor să-și analizeze figura sau să vadă în întregime în haine noi.

Un studiu relevă faptul că italienii sunt cei care petrec cel mai mult timp în fața oglinzii, depășind 5.6 ore pe săptămână. Un alt mod în care oglinzile influențează viața de zi cu zi este utilizarea acesteia în trafic. Mașinile au de regulă 3 oglinzi care ajută pentru a preveni accidentele rutiere, scrie Shtiu.ro.

Oglinzile deservesc și în ajutorul camerelor: camere de supraveghere sau camere de filmat. Camerele DSLR folosesc oglinzi pentru a reflecta lumina de la obiectiv. Oglinda a căpătat inclusiv un aer mitologic. În cultura Greciei antice, Perseu, fiul lui Zeus, a primit un scut oglindă de la Atena cu care a reușit să o omoare pe Meduza.

Citeşte şi: Cele mai tari trucuri pentru gospodine. Cum să scapi rapid de petele de pe oglindă

Care este rolul oglinzilor în lift

Acestea au mai multe funcții, principala ar fi pentru a scurta timpul pe care oamenii îl petrec în lift. Indiferent dacă oglinda este utilizată pentru a aranja părul, hainele sau pentru a face o poză, timpul parcă trece mai rapid.

Un alt motiv este de siguranță. Amplasarea oglinzilor ajută în special persoanele în scaunele cu rotile să intre sau să iasă în siguranță din lift, fără a fi nevoie să se întoarcă. P

e lângă aceste lucruri, oglinzile au fost puse în lift pentru a ajuta persoanele care suferă de claustrofobie. Lifturile din clădiri sunt adesea construite având un spațiu mic, creând pentru cei mai mulți un disconfort.

Oglinda este recunoscută pentru sentimentul de mărire a spațiului, astfel că este utilizată pe scară largă pentru a trata anxietatea celor care suferă de acest disconfort în spațiile mici.