Cele mai tari trucuri pentru gospodine. Cum să scapi rapid de petele de pe oglindă

Vă prezentăm câteva trucuri geniale, care vă vor ajuta să curăţaţi rapid oglinda. Chiar şi cele mai unsuroase pete vor dispărea ca prin minune.

24 iun. 2022, 11:59
Cele mai tari trucuri pentru gospodine. Cum să scapi rapid de petele de pe oglindă

Cele mai tari trucuri pentru gospodine. Astăzi vă spunem cum să redaţi strălucirea de altădată oglinzii. Aceste trucuri vă vor scuti de efort şi timp.

Cele mai tari trucuri pentru gospodine. Este musai să le încerci

Citeşte şi Cum să-ți cureți laptopul în câțiva pași simpli. Trucurile simple și eficiente pe care ar trebui să le știe toată lumea

Curăţarea oglinzii de praf, degete unsuroase sau de diverse pete dificile nu mai este un chin pentru gospodinele care apelează la aceste trucuri geniale.

 Ştiai că alcoolul este un agent de curățare excelent și face minuni chiar și în cazul petelor de pe oglindă? Ei bine, da, oglinda ta îşi va recăpăta strălucirea imediat.

Puteţi înlocui alcoolul cu un parfum mai vechi. Pulverizaţi pe oglindă şi ştergeţi cu un tampon de bumbac. Petele vor dispărea imediat, iar în casă va rămâne un miros plăcut.

De asemenea, oglinda mai poate fi curăţată şi cu apă şi oţet. Amestecaţi cantităţi egale de apă şi oţet, apoi aplicaţi soluţia pe o cârpă moale şi ştergeţi oglinda. Aceasta va rămâne impecabilă.

Nu te-ai fi aşteptat niciodată ca o pereche de colanți vechi să te ajute să cureţi oglinda. Iată cum trebuie să procedezi: spală bine oglinda cu apă şi detergent lichid, apoi foloseşte colanţii pentru a-i reda strălucirea de altădată.

Greşelile pe care le faci când cureţi oglinda

Evita sa folosești produse expirate sau soluții de curățare vechi, deoarece acestea au tendința de a lăsa o ceață pe sticlă.

Deși bunicile noastre foloseau ziarele pentru a curăţa oglinda, evită să mai faci asta. Cerneala folosită pentru tipărire nu mai este aceeaşi, iar oglinda voastră ar putea avea de suferit.

De asemenea, nu mai folosi nici prosoapele de hârtie. Majoritatea lasă în urmă reziduuri asemănătoare scamelor, scrie stiridinlume.ro. 

Nu aplicați niciodată un produs de curățare pe oglindă până când nu ați îndepărtat complet praful, murdăria și petele mai consistente. Pe cât posibil, evitați să atingeți oglinda cu degetele sau mâinile, pentru că vor rămâne urme inestetice și pete pe suprafața acesteia.

Citeşte şi Trucuri simple care elimină moliile din casă. Ai nevoie de doar 3 ingrediente banale