Care este scopul capacului din sticla de ulei. De ce nu trebuie să îl scoți niciodată

Puțini știu care este adevăratul scop al capacului din interiorul sticlei de ulei. Acesta are un rol extrem de important.

12 feb. 2023, 12:02
Care este scopul capacului din sticla de ulei. De ce nu trebuie să îl scoți niciodată
Care este utilitatea capacului din interiorul sticlei de ulei

Fiecare sticlă de ulei are în interior un capac din plastic, iar rolul acestuia este unul foarte important. Un videoclip devenit viral în mediul online dezvăluie cum funcționează acesta.

Indiferent de producător, sticlele de ulei respectă aceleași standarde. Capacul este făcut după o anumită regulă care nu este încălcată de nicio companie. Utilitatea acestuia este cât se poate de interesantă și nu foarte multă lume știe despre asta.

Citește și: Jamila a pierdut procesul în instanță pe rețeta de ”ecler la tavă”! Suma fabuloasă pe care este trebuie să o plătească rivalei sale

 

Care este utilitatea capacului din sticla de ulei

Un utilizator Tik Tok a dezvăluit într-un videoclip, care a strâns mii de vizualizări, la ce folosește capacul de plastic. Inelul din interior are o mare importanță atunci când vine vorba de păstrarea uleiului. Acesta are rolul de a proteja conținutul, astfel încât să curgă în cantități mici.

Citește și: Cea mai simplă rețetă de paste cu pui și ciuperci la cuptor. Trebuie neapărat să o încerci

Cei care au văzut clipul au fost uimiți pentru că nu știau de acest lucru, iar alții au contrazis informația, spunând că dopul este pentru a previne scurgerile de ulei din sticlă, dar și pentru a demonstra că sticla nu a mai fost deschisă înainte.