Soția lui Benone Sinulescu, mărturisiri fără precedent despre starea artistului la două luni după ce a fost pe patul de moarte

Soția lui Benone Sinulescu a vorbit despre starea de sănătate a artistului la două luni după ce a fost internat în stare gravă, la Urgență.

09 sept. 2021, 16:00
Soția lui Benone Sinulescu, mărturisiri fără precedent despre starea artistului la două luni după ce a fost pe patul de moarte

Soția lui Benone Sinulescu a făcut primele declarații despre starea artistului, la două luni după ce a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgență.

Artistul a fost găsit în urmă cu două luni, în locuința sa și transportat de urgență la spital. Medicii erau rezervați în privința șanselor de supraviețuire, însă acum lucrurile merg spre bine, potrivit noilor delarații ale soției cântărețului.

Benone Sinulesu s-a zbătut între viață și moarte o perioadă îndelungată pe patul de spital, însă la momentul de față, această perioadă înunecată pare să fie doar o amintire urâtă.

În ciuda medicilor care au ezitat să oere un prognostic clar în privința reuperării lui Benone Sinulescu, o minune s-a întâmplat, iar artistul se simte din ce în ce mai în puteri.

O veste care demonstrează că artistul a realizat un progres notabil în ceea ce privește starea de sănătate este aceea că a fost externat.

Soția lui Benny a făcut declarații noi în care confirmă că artistul se simte bine, face plimbări în grădină și continuă ședințele de kinetoterapie.

“Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital.”, a declarat Elena Sinulescu, potrivit SpyNews.

Benone Sinulescu după ce a fost externat. Cântărețul refuză să fie operat!

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. ”Dumnezeu ne iubește! Rugati-va si va dau și vesti bune. Nea Beni iese pe afara, se plimba, el a ales, propria lui optiune, sa treaca si sa ramana pe medicamente, medicii i-au dat si varianta operatiei. Nea Beni, consultandu-se cu familia a ales medicatia si da rezultate.

Atata timp cat melodiile lui si lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trai vesnic. Nea Beni va iubeste pe toti cu manutele alea va mai intoarce roata. Tatal Ceresc ne iubeste si ni-l mai lasa aici sa ne mai bucure sufletele.”

Pe 1 august, impresarul artistului a povestit cum se simte Benone Sinulescu, după ce a fost externat din spital, dar şi ce recomandări i-au făcut medicii. Interpretul de muzică populară a fost externat, deși se spusese că ar fi trebuit să suporte o intervenție chirurgicală.

Totuşi, deşi la prima vedere ar părea că externarea înseamnă că starea de sănătate a artistului este bună, lucrurile nu stau chiar aşa, iar Nea Beni va avea nevoie de observaţie medicală o perioadă.

Ionuț Pavel, impresarul cântărețului, a dat câteva declarații pentru Wowbiz despre starea în care se află Benone Sinulescu în acest moment.

Cântărețul a fost externat din spital în urmă cu o săpămână, iar de atunci Benone Sinulescu a început să se simtă mai bine încetul cu încetul. În acest sens, impresarul artistului a declarat că Benone Sinulescu nu putea să se țină pe picioare la momentul externării și a fost nevoie de o targă pentru a-l transporta pe cântăreț.

Benone Sinulescu trebuie să se odihnească și să ia un tratament medicamentos. Acesta a avut arterele înfundate și trebuie să ia mai multe medicamente dacă vrea să evite riscurile.