Noi detalii despre Benone Sinulescu. Cum se simte artistul de muzică populară: „Are mai multe afecțiuni”

Noi detalii despre Benone Sinulescu. Artistul de muzică populară se află internat la Spitalul Județean din Arad, acolo unde primește tratament și îngrijiri medicale. După ce s-a spus că s-ar afla în stare gravă de sănătate, directorul spitalului a făcut dezvăluiri despre starea sa.

14 iul. 2021, 21:02
Noi detalii despre Benone Sinulescu. Cum se simte artistul de muzică populară: „Are mai multe afecțiuni”
Noi detalii despre Benone Sinulescu

Noi detalii despre Benone Sinulescu. Starea cântăreţului este stabilă și comunică bine cu personalul medical. Se pare că alături de el se află soția maestrului, Elena Sinulescu, care îl sprijină şi îi oferă tot suportul de care are nevoie.

Citeşte şi: Irina Loghin, prima reacţie după problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu. De ce nu mai vorbeau de doi ani

Noi detalii despre Benone Sinulescu

Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului.

El are mai multe afecțiunni care, din cauza vârstei, se tot degradează. De multe ori glumește cu colegii mei, încearcă să depășească momentul și să fie omul puternic pen care noi îl știam. Soția dânsului este, în mare parte, aici cu dânsul”, a declarat directorul medical al Spitalului din Arad, pentru Acces Direct.

Carmen Harra susține că are un sentiment bun, iar codificarea lui divină arată că va trece peste acest moment dificil. „Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină.

Am un sentiment pozitiv. Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, trei luni”, a declarat Carmen Harra.

Cine va moşteni averea cântăreţului

Benone Sinulescu

 şi-a făcut testamentul în urmă cu mai mulţi ani, mai exact în 2014. Atunci, el declara că i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni agoniseala de-o viață a artistului.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari‘, a declarat Benone Sinulescu, potrivit Viva.ro.


loading...