Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis: „Se plimbă săracu’ doar prin sufragerie”

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu a fost cea mai bună în ultima perioadă. Problemele fostului edil s-au acutizat odată cu îndeperea pandemiei, acesta fiind nevoit să stea mai mult în casă.

26 sept. 2021, 16:53
Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis: „Se plimbă săracu’ doar prin sufragerie”

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Inactivitatea i-a accentuat mai cu seamă capacitatea de mişcare. A fost o perioadă grea nu doar pentru fostul edil, dar şi pentru partenera lui de viaţă care i-a fost alături în orice clipă.

Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sendentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.

Citeste si Cum îşi menţine silueta Valentina Pelinel: „Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare”

După ce luni de zile, Oana a fost cea care care a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei, Viorel Lis a menționat că, în urmă cu câteva luni, a suferit o intervenţie chirurgicală în urmă căreia i-a fost îndepărtat colecistul. Dacă nu se intervenea de urgenţă, viaţa fostului edil ar fi fost pusă în pericol.

În prezent, Viorel Lis face mai multe terapii și tratamente că să meargă din nou și să se simtă mai bine.

Citeste si Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie: „Viaţa ne încearcă şi mai mult”