Care este starea de sănătate a Mioarei Roman și ce părere are despre divorțul fiicei sale, Oana Roman

Oana Roman trece prin momente dificile. Antreprenoarea s-a despărțit de curând de soț, cu scandal, de Marius Elisei, se află într-o relație tensionată cu sora sa, Catinca Roman, iar mama, Mioara Roman, se confruntă cu probleme de sănătate. 

16 mart. 2023, 19:55
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman și ce părere are despre divorțul fiicei sale, Oana Roman

Mioara Roman a comentat de curând divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei.

„La noi nu există asta cu mama care să se bage în viața copiilor. La noi nu a existat niciodată chestia asta. Mama întotdeauna mi-a spus: nu pot să decid pentru tine, nu pot să îți influențez deciziile, pot doar să îți răspund la niște întrebări dacă vii să mi le pui, îți dau un sfat dacă vii să mi-l ceri, altfel sub nicio formă și dacă tu ești fericită eu sunt fericită pentru tine, dar eu nu mă bag în viața ta, pentru că nu am dreptul să fac asta.

Noi așa am fost crescute. Ea m-a mai întrebat cum e, ce se întâmplă, ești ok. I-am spus că eu sunt foarte ok, iar a zis că dacă eu sunt ok, atunci asta e important”, a declarat Oana Roman, în cadrul unui eveniment monden, conform Wowbiz.

 

Cum se mai simte mama Oanei Roman. Care e starea sa de sănătate

 

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit ce se mai întâmplă cu starea de sănătate a mamei sale.

„Am fost la mama, i-am dus flori, cadouri. Fusese la ora de kinetoterapie, am stat puțin de vorbă. Am vrut să ieșim în curte, dar mi-a zis că e obosită. Pentru ea ora aia de gimnastică și kineto e destul de solicitantă și a rămas că ieșim la plimbare data viitoare. Acolo unde este ea au vreo trei hectare de curte, un lac, pădure, bănci, este absolut superb.

Pentru că s-a încălzit, o să ieșim în curte să ne plimbăm și să bem o cafea. Eu tot timpul mă duc, mă văd cu ea mai des decât mă vedeam când stătea la casa ei și eu la casa mea, dar și atunci când stătea cu noi, pentru că eu plecând dimineața și venind seara, erau zile în care nu mă întâlneam cu ea. Acum, cumva, o văd mai constant.

Nu există să nu mă duc să nu îi duc o floare, fructe. Ea acolo are tot ce vrei. E o doamnă acolo care face plăcinte, tot felul de bunătăți în fiecare zi și câteodată îmi vine o poftă și mă duc de drag să mănânc și eu o plăcintă caldă, cum mănâncă mama în fiecare zi.

Chiar are tot ce îi trebuie acolo. Au un salon super frumos de manichiură, pedichiură, coafor, au și cafenea, bibliotecă, cinema, tot ce îți poți imagina”, a povestit Oana Roman, conform aceleiași surse.