Oana Roman, Crăciun la azil alături de mama ei. Mioara Roman trece prin momente dramatice

Mioara Roman a fost internată la un centru de recuperare după operaţia de la şold, iar starea ei de sănătate este mai bună. Mai mult, aceasta a avut-o alături pe fiica ei chiar de Crăciun.

25 dec. 2022, 11:11
Oana Roman, Crăciun la azil alături de mama ei. Mioara Roman trece prin momente dramatice

Oana Roman, Crăciun la azil alături de mama ei. Recuperarea a mers bine pentru fosta soție a lui Petre Roman, care a avut vizitatori de suflet în ziua de Crăciun. Pentru că soţul ei, Marius Elisei, a trebuit să dea o fugă până la părinți. Oana Roman a ales să-şi viziteze mama, de Crăciun. Nu singură, ci cu fiica ei, Isabela Elisei.

Citeşte şi: Oana Roman le răspunde celor care o acuză ca și-a dus mama la un azil de bătrâni: ,,Gata cu mentalitatea asta sinistră”

„Uități-vă la mine pe Instagram și o să vedeți tot ce fac eu. Am fost la mama pentru că au venit colindătorii, am stat cu ea și am urmărit spectacolul, a venit și Moș Crăciun. Mama a băut o cafea, am stat de vorbă acolo, a fost super frumos. Iar în ziua de Crăciun evident că vom fi cu ea la masă. Ne ducem noi acolo pentru că se face o masă cu toată lumea și o să fie foarte frumos”, a spus Oana Roman pentru Cancan.

Întrebată în ce relaşii mai este cu tatăl ei, Petre Roman, aceasta a răspuns: „El o să vină la noi, probabil, zilele astea, dar la mama mă duc eu cu Iza, sigur!”.

Citeşte şi: În ce condiții trăiește Mioara Roman. Oana Roman a primit imagini de la centrul în care mama sa e internată: „Se bucură”

Oana Roman a dezvăşuit şi ce mâncare preferă de Crăciun, dar şi cum va petrece de sărbători. „Eu am un singur fel pe care îl iubesc. Eu iubesc salata de boeuf, pot să mănânc oricât, deși nu am voie să mănânc oricât, dar recunosc că salata de boeuf este felul meu de mâncare preferat dintre toate mâncărurile din România. Doamne ajută, anul ăsta stăm la noi acasă. Nu vreau bagaje, nu vreau drumuri, nu vreau aeroporturi, nu vreau gări, nu vreau hotel. Vreau să stau acasă și să mă odihnesc!”, a spus Oana Roman.