Care este viața amoroasă a prezentatoarei Cristina Dorobanțu. În ce relații a rămas cu fostul iubit: „Nu pot fi falsă”

Care este viața amoroasă a prezentatoarei Cristina Dorobanțu. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit că este încă singură și nu poate spune că se simte bine așa. Însă, speră că își va găsi jumătatea curând.

02 dec. 2022, 18:28

Care este viața amoroasă a prezentatoarei Cristina Dorobanțu. Prima ei interacțiune cu televiziunea a avut loc în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!, însă visul Cristinei Dorobanțu a fost altul, acela de a prezenta Știrile Kanal D, ceea ce și face la momentul actual.

Care este viața amoroasă a prezentatoarei Cristina Dorobanțu

Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit că nu are un partener de viață în momentul de față. Momentan, se axează pe carieră, dar așteaptă să se întâmple minuni și în viața personală. Legat de fostul ei iubit, Mihai, cu care a avut o relație de șase ani și care a cerut-o în căsătorie, vedeta spune că au rămas în relații amicale foarte bune, însă doar atât.

Citește și: Dieta banală cu care Cristina Dorobanțu arată impecabil. Trucul care o menține în formă

Noi vorbim, suntem prieteni, ne-am despărțit în condiții civilizate și am rămas prieteni. A fost omul care m-a învățat multe lucruri. Noi nici nu ne-am mai împăcat după despărțire, au fost doar speculații de presă. O să îl respect pe Mihai toată viața pentru ceea ce a făcut pentru mine. M-a sfătuit, m-a susținut și, dacă nu era sprijinul lui, poate că multe dintre visurile mele nu ar fi devenit realitate.

Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut, indiferent cât de greu îi este. Nu pot fi falsă și să spun că sunt bine singură, pentru că îmi place să fiu alături de oameni.

A fost greu, însă perioada în care am fost singură în Turcia m-a călit pentru ceea ce urma, pentru revenirea în țară și perioada aceea de după separare. Sunt convinsă că destinul va face în așa fel încât lucrurile să fie extraordinare pentru mine.

Nu am avut depresii sau anxietăți, dar, om fiind, trec și eu prin momente în care îmi pun întrebări”, a mărturisit Cristina Dorobanțu pentru Viva.ro.