Dieta banală cu care Cristina Dorobanțu arată impecabil. Trucul care o menține în formă

Prezentatoarea de la Kanal D a reușit să stârnească foarte multe invidii pentru realizările ei profesionale, dar și aprecieri pentru aspectul ei fizic pe care se pare că-l lucrează intens la sala de forță.

08 aug. 2022, 10:07
Dieta banală cu care Cristina Dorobanțu arată impecabil. Trucul care o menține în formă
Dieta banală cu care Cristina Dorobanțu arată impecabil

Dieta banală cu care Cristina Dorobanțu arată impecabil. Recent, vedeta a dezvăluit trucul pe care-l are pentru a se menține în formă. Pe scurt, Cristina Dorobanțu nu face excese, nici când e vorba de diete, nici când e vorba de sport. Merge la sală de două ori pe săptămână și are mare grijă să mănânce puțin și des.

Dan Negru câştigă mai puţini bani la Kanal D? „TOȚI colegii mei m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș”

Prezentatoarea de la pupitrul Știrilor Kanal D de la prânz, din week-end, este într-adevăr norocoasa pentru felul cum a înzestrat-o Mama Natură, însă chiar ea recunoaște că și în aceasta direcție muncește mult pentru a fi așa cum își dorește. „Fac sport de două ori pe săptămână, cât despre mâncat nu mă abțin de la absolut nimic, însă am grija să nu mă ridic de la masa sătulă; mănânc puțin și des, acesta este secretul meu”, a declarat Cristina Dorobanțu pentru Kanal D.

Emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, scoasă din grilă. Vestea care i-a luat prin surpindere pe toți telespectatorii

Despre intervențiile estetice, prezentatoarea TV nu vede nimic în neregula atât timp cât ele sunt de bun simt și o ajuta să arate foarte bine: „Aș încerca orice, daca aș avea curaj sau daca aș simți că este cazul să îmi fac o anumită intervenție!”.