Care este viitorul vostru împreună în funcție de data nunții? Vezi sub ce semn zodiacal stă relația voastră

Te-ai gândit vreodată ce semnificație are data nunții voastre? Vezi toate greșelile pe care le poți face în funcție de semnul zodiacal care vă călăuzește.

06 mai 2022, 09:39
Care este viitorul vostru împreună în funcție de data nunții? Vezi sub ce semn zodiacal stă relația voastră

Dacă ești una dintre persoanele superstițioase înseamnă că ești interesată despre ceea ce spune data nunții despre relația ta. Astrologii Ophira și Tali Edut oferă informații interesante despre cum poate evolua fiecare căsnicie în funcție de ziua în care v-ați căsătorit. Este o dată importantă deoarece vă arată ce semn zodiacal vă îndrumă.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Zodia Berbec este guvernată de Foc și intră în opoziție cu zodiile de Apă. De aceea, nativii acestei zodii sunt persoane aventuroase și independente. Dacă te-ai căsătorit în plină glorie a sezonului Berbecului, este foarte posibil ca relația ta să fie plină de spontaneitate, cu cine romantice, excursii surpriză și tot felul de aventuri. Doar să nu lăsați competitivitatea dintre voi să distrugă momentele frumoase.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Taurul este conservator, pragmatic, calm și serios. Pe plan amoros, aceștia sunt fideli, senzuali, și își doresc stabilitate. Dacă vă veți căsători în sezonul Taurului, veți avea cele mai frumoase momente împreună, dar și prosperitate. Căsnicia va fi una sinceră , de durată. Iar, dacă vreodată monotonia apare în relație, nu ezitați să vă bucurați de noi experiențe împreună.

Citește și: Horoscop mai 2022: Mariana Cojocaru anunţă zodia afectată puternic de Luna Neagră

Gemeni (21 mai—20 iunie)

Cei care se căsătoresc în perioada 21 mai și 20 iunie, au nevoie să își comunice foarte bine dorințele și nevoile. Trebuie să fiți deschiși, îndreptați către partener, astfel încât să puteți vorbi despre orice. La fel ca în cazul cuplurilor care se căsătoresc în luna Taurului, vă sfătuim să profitați de anumite experiențe unice.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Persoanele căsătorite sub semnul zodiacal al racului, în această perioadă, par să își dorească să se distreze in confortul propriei case. Sunt cupluri îndreptate spre activități care se desfășoară doar unul cu celălalt. Un mare pericol pentru activitățile de tipul acesta este reprezentat de sufocarea partenerului. De aceea, încercați să vă îndreptați atenția și spre activitățile de grup cu prietenii sau colegii de muncă.

Leu (23 iulie—22 august)

Zodia leu este una pasională, dramatică și teatrală, trăsături care vă vor călăuzi pe parcursul căsniciei. Vă place să vă impuneți părerile, dar aveți grijă cu doza de dramatism. Singura problemă a cuplurilor căsătorite sub acest semn zodiacal este dorința de conducere. Nu uitați că formați o echipă.

Fecioară (23 august—22 septembrie)

Fecioara este o zodie foarte analitică, bine organizată prudentă cu dorința de perfecțiune. Dacă vă căsătoriți luna fecioarei o să vă preocupați foarte mult de tot ceea ce înseamnă lucruri mărunte. Sunteți legați unul de celălalt și vă ajutați reciproc. Încercați să-l acceptați pe cel de lângă voi, lăsând nemulțumirile la o parte.

Balanță (23 septembrie—22 octombrie)

Luna balanței vorbește doar despre echilibru. Majoritatea cuplurilor aleg să își unească destinele în perioada 23 septembrie – 22 octombrie, întrucât balanța este semnul zodiacal care guvernează căsătoria. În acest tip de relație partenerii acordă atenția necesară unul altuia. Nu uitați că trebuie să aveți și momente în care să fiți doar voi cu propria persoană.

Citește și: Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunţă ce zodie începe în forţă luna mai, înfloresc câştigurile în portofel

Scorpion (23 octombrie—21 noiembrie)

Scorpionul este dinamic, convingător și are un spirit independent. Căsnicia va fi una pasională, dar asigurați-vă că romantismul nu va pieri de-a lungul relației. Fiind un semn zodiacal care își dorește să dețină controlul, gelozia își poate face loc ușor între voi. Încercați să comunicați mai mult cu partenerul sau partenera dacă aveți nevoie.

Săgetator (22 noiembrie—21 decembrie)

Cuplurile care aleg să se căsătorească în această perioadă vor fi dominate de aventură și entuziasm. Partenerii de viața vor fi pasionați de călătoritul împreună și vor învăța din greșelile lor. Cei doi au o minte deschisă, dar trebuie să evite asumarea riscurilor. Din punct de vedere financiar, încercați să fiți cumpătați.

Capricorn (22 decembrie—19 ianuarie)

Partenerii căsătoriți în perioada aceasta preferă să petreacă sărbătorile și alte evenimente importante în stil tradițional, în familie. Astfel vă aduceți aminte cu drag de perioada copilăriei. Bucurați-vă cât de mult puteți unul de celălalt și lăsați viitorul să vă surprindă.

Vărsător (20 ianuarie—18 februarie)

Cei care aleg să se căsătoreasă în perioada 20 ianuarie – 18 februarie sunt considerați neconvenționali și moderni. Formați un cuplu social, petrecăreți, dar, mai presus de toate, în relația dintre cei doi domnește prietenia.

Pești (19 februarie-20 martie)

Semnul Peștilor este considerat a fi intuitiv și empatic. Partenerii care se căsătoresc în această perioadă sunt visători și așteaptă cât mai multe evadări aniversare. Nu uitați, totuși, de responsabilitățile pe care le aveți.

Citește și: Horoscop mai 2022. Camelia Pătrășcanu anunţă nativii care au un mare noroc la bani