Care mai e starea de sănătate a Mihaelei Borcea, la 12 ani după ce s-a intoxicat cu mercur: „Nu mai pot recupera în întregime istoricul”

Mihaela Borcea este într-o formă de zile mari, la cei 52 de ani ai săi, după experiența cumplită din urmă cu mai mulți ani. Ea și Cristi Borcea, fostul soț, au fost la un pas de moarte din cauza unei intoxicații suspecte cu mercur.

15 iul. 2022, 16:08
Care mai e starea de sănătate a Mihaelei Borcea, la 12 ani după ce s-a intoxicat cu mercur: „Nu mai pot recupera în întregime istoricul”

În 2010, Cristi și Mihaela Borcea se simțeau cumplit, după ce în corpul lor a pătruns o concentrație de mercur de nouă ori mai mare decât cea normală. La mai bine de un deceniu de la incident, fosta soție a lui Borcea a explicat cum s-a întâmplat totul.

„Stările erau foarte ciudate: aveam înțepături în zona inimii, stări de amețeală, de rău, nu mă puteam ridică pentru o ora, două din pat. Două luni și jumătate a fost un coșmar, stările de rău erau inexplicabile”, povestea, la vremea respectivă, Mihaela Borcea.

La vremea aceea, cei doi soți au făcut tratamente de ultimă generație într-o clinică din America. Starea lui Cristi Borcea s-a îmbunătățit mai repede, însă Mihaela a avut mai mult de suferit, astfel că a fost nevoităsă urmeze tratamente pe care a cheltuit aproximativ 20.000 de euro.

„Medicii de la Viena mi-au spus că am nivelul de mercur de nouă ori mai mare decât normalul, iar cel de aluminiu de două ori. Am văzut cu stupoare că toate organele erau afectate: inima, creier, sângele era otrăvit – adică mă duceam clar pe un drum de pe care nu mă mai întorceam”, a mai spus Mihaela Borcea la vremea aceea.

După ce a reușit să-și revină, Mihaela Borcea și-a schimbat stilul de viață și a adoptat un regim mult mai sănătos.

„Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul, dar am învățat să mănânc cât mai sănătos, am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos’, a mărturisit fosta soție a lui Cristi Borcea pentru click.ro.

Mihaela Borcea, în vârstă de 52 de ani, este acum complet vindecată. Are trei copii și se ocupă de o bună parte a afacerilor familiei, inclusiv de hotelul din stațiunea Olimp.

Citește și Cristi Borcea și Valentina Pelinel, pregătiți să-și mărească familia. Fostul acționar de la Dinamo are deja nouă copii

Citește și Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Puţini români îşi permit acest lux