Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Puţini români îşi permit acest lux

Cristi Borcea a cumpărat Hotelul Muntenia din Olimp, l-a renovat și l-a transformat în Pam-Beach Olimp, un stabiliment de trei stele, cu restaurant, piscină infinity şi vedere către mare. Afacerea este coordonată de Mihaela Burcea, prima soţie a afaceristului, dar în amenajare s-a implicat şi Valentina Pelinel, a treia parteneră cu acte a fostului şef de la Dinamo.

28 iun. 2022, 11:00
Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Puţini români îşi permit acest lux
Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp

Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Hotelul lui Cristi Borcea din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). O noapte de cazare în hotel costă de la 325 de lei și poate ajunge până la 710 lei, totul în funcție de camera aleasă, scrie Fanatik. La sfârșitul lunii august, prețurile ar fi mai mici. „Hotelul te așteptă cu multe noutăți în această vară! Piscină cu o priveliște superbă, loc de joacă exterior, cât și interior pentru copii și bineînțeles o piscină cu tobogane pentru cei mici”, este descrierea făcută de Valentina Pelinel pe Instagram.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi. Românii de rând doar visează la aşa ceva!

Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Hotelul are o piscină infinity, de altfel singura din țară de acest fel, care poate concura cu foarte mare lejeritate cu cele din Turcia sau Grecia. În plus, de facilitățile acesteia se pot bucura și cei care nu sunt cazați în complex. Mai mult decât atât, piscina este dotată cu bar, vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară. „Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a declarat Mihaela Borcea.

Cât costă cazarea la hotelul de la mare al lui Gigi Becali. Pentru o noapte trebuie să achiţi cât un salariu şi jumătate!

Recent, Cristi Borcea, Valentina Pelinel și cei trei copii au fost în vacanță la Olimp, chiar la Pam-Beach. „Weekend în familie și cu o vedere superbă în Olimp”, a fost mesajul scris de Valentina Pelinel.