Care sunt cele mai bune zodii cu care să faci sex

Eşti pasionat de zodii şi citeşti zilnic horoscopul? Sau eşti genul sceptic care nu crede deloc în aşa ceva? Indiferent care ar fi răspunsul, mulţi spun că există câteva caracteristici comune şi specifice fiecărei zodii în parte. Iar acest lucru este valabil şi în dormitor. Iată care sunt cele mai bune zodii cu care se faci sex, potrivit Elitedaily.com.

12 iun. 2013, 19:27
Care sunt cele mai bune zodii cu care să faci sex

Berbec

Au o personalitate puternică şi magnetică. Iubesc să deţină controlul şi sărută foarte bine. Se aprind repede şi uneori sunt nerăbdători şi egoişti în pat. Însă, dacă reuşeşti să cucereşti o persoană născută în zodia Berbecului vei avea cele mai bune partide de sex din viaţa ta. Că să seduci un Berbec trebuie nu trebuie să fii timid(a), ci spontan(a). Nimic nu excită mai mult o persoană născută sub semnul Berbecului decât imprevizibilul. Nu te reţine nici să-i faci complimente. Le adoră.

Taur

Este zodia care are tot timpul chef de sex. Cu un apetit crescut pentru initimitate, persoană din zodia Taurului pare că niciodată nu are destul. Tăurilor le place să fie atinşi, mângâiaţi, alintaţi. Nu te grăbi niciodată când ai lângă tine o persoană din zodia Taurului. Acordă atenţie fiecărui detaliu care implică atingerea. Că să seduci o persoană din zodia Taurului fă-i cadouri senzuale, ai grijă că pielea să miroasă frumos şi să fie catifelată, iar respiraţia întotdeauna proaspătă.

Gemeni

Dacă îţi plac oamenii inteligenţi, atunci mergi pe mâna Gemenilor. Sunt maeştri ai flirtului, însă îţi pot scăpa uşor printre degete dacă nu te ridici la standardele lor. Au o capacitate creativă extraordinară şi experimentateaza de toate în pat. Nu te vei plicitisi alături de un aşa partener de sex. Ai grijă, însă, să nu se plictisească el de tine. Dacă nu faci schimbări constante şi excitante, va căuta noutatea în altă parte. Vrei să seduci pe cineva din zodia Gemenilor? Fă-i complimente despre mintea să, cere-i sfatul şi, nu în ultimul rând, arăta-i că eşti la fel de inteligent(ă).

Rac

Este unul dintre cele mai sensibile şi emoţionale semne ale zodiacului. Persoanele născute în zodia Racului au nevoie de mângâieri drăgăstoase, legături emoţionale profunde şi un de un partener iubitor şi implicat în relaţie. Răcii sunt amanţi iubitori şi drăgăstoşi, însă dacă le înşeli încrederea, vor găsi o modalitate să se răzbune. Că să seduci un Rac, creează atmosfere romantice, sentimentale, oferă-i protecţie, grijă deosebită.

Leu

Pentru multă lume, Leul reprezintă cea mai bună zodie cu care să faci sex. Puternici şi încrezători în forţele proprii, sunt tot timpul pregătiţi să ardă în flacările pasiunii. Le place să ia conducerea în dormitor şi sunt dramatici în mişcări. Le place să ofere cadouri şi atenţii. Cum cucereşti o persoană din zodia Leului? Arăta-i că este centrul universului tău. Şi nu uită să-l mângâi pe cap. Imaginează-ţi cum îţi treci prin coamă fioroasă a Leului.

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro.