Care sunt cele mai căutate feluri de mâncare pe Google în 2012

Salamul de biscuiţi, ciorba de perişoare şi pizza sunt felurile de mâncare preferate de români, fiind cele mai căutate preparate culinare pe Google, în România, în 2012, potrivit tradiţionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizată de motorul de căutare.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 12:40
Care sunt cele mai căutate feluri de mâncare pe Google în 2012

Topul 10 al celor mai căutate feluri de mâncare, pe Google, în 2012, este condus de salamul de biscuiţi. Pe locul al doilea în clasament se află ciorba de perişoare, în timp ce pe locul al treilea se află pizza, se arată într-un comunicat.

Topul celor mai căutate feluri de mâncare este continuat de: clătite, tiramisu, ciocolată de casă, prăjitură cu mere, ciorbă de burtă, chec şi papanaşi.

Fondată în 1998, de Larry Page şi Sergey Brin, Google este astăzi o companie prezentă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou în Bucureşti, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.