Care sunt cele mai de preț lucruri pentru fiecare om. Lidia Fecioru, lecții de viață: „Timpul, cuvântul şi şansa nu se mai întorc niciodată”

Iubirea, familia și prietenia sunt cele mai de preț aspecte din viața unei persoane, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

28 ian. 2023, 23:45
Care sunt cele mai de preț lucruri pentru fiecare om. Lidia Fecioru, lecții de viață: „Timpul, cuvântul şi şansa nu se mai întorc niciodată”

Lidia Fecioru a prezentat „Pilda Zilei”, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3. Bioenergoterapeutul a venit cu lecții de viață pentru toți.

Citește și Lidia Fecioru, rețeta celei mai vechi băuturi pentru imunitate. Se prepară și în mănăstiri și face minuni pentru sănătate

„Aceasta este legea celor trei lucruri în viaţă. Sunt trei lucruri care nu se întorc niciodată în viaţa unui om: timpul, cuvântul şi şansa. Sunt trei lucruri pe care nu trebuie să le pierzi niciodată: liniştea, speranţa şi cinstea. Sunt trei lucruri cel mai de preţ în viaţa unui om: Iubirea, familia şi prietenia. Puterea, norocul şi situaţia sunt trei lucruri pe care omul nu ar trebui să se bazeze niciodată.

Sunt trei lucruri care arată cum este un om: munca, sinceritatea şi succesul. Sunt trei lucruri care distrug un om: alcoolul, mândria şi răutatea. Sunt trei lucruri pe care omul nu ar trebui să le uite niciodată sau să-i fie greu să le spună- Te iubesc!; Iartă-mă!; Ajută-mă!”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, sfaturi fabuloase pentru bunul mers al căsniciei

Lidia Fecioru este de părere că liniştea în familie este sfântă şi că femeia este singura care o tulbură, tot ea fiind cea care o poate păstra. De asemenea, parapsihologul le dezvăluie nevestelor secretul obţinerii a tot ceea ce-şi doresc de la bărbat. Nu „stând în uşă cu mâinile în şold”.

„Eu pun pariu pe ce vreţi voi că la mijloc este clanţa muierii. Liniştea în casă este în gura femeii. Dacă vrei linişte, îl vezi nervos, lasă-l. Ţi se pare că dacă tu îl provoci, devii mai interesantă sau rezolvi situaţia? Femeilor, voi dacă vreţi ceva de la bărbaţii voştri, când sunt în pat cu voi atunci le cereţi. Nu cu mâinile în şolduri în uşă, ci în pat. Atunci îi ceri. Bărbatul în pat îţi dă tot”, a spus celebrul parapsiholog în emisiunea Fitză cu Aditză.