Lidia Fecioru, rețeta celei mai vechi băuturi pentru imunitate. Se prepară și în mănăstiri și face minuni pentru sănătate

Este sezonul răcelilor, medicamentele sunt greu de găsit în farmacii, astfel că remediile naturiste pot fi un paliativ de moment până se apelează la emdicina clasică.

06 ian. 2023, 09:12
Lidia Fecioru, rețeta celei mai vechi băuturi pentru imunitate. Se prepară și în mănăstiri și face minuni pentru sănătate

Pentru a ține distanță gripa, răceala, aveți acum la îndemână o minunată rețetă pentru imunitate, oferită de Lidia Fecioru. E o rețetă simplă, dar cu efect 100%. „Reţeta pentru imunitate. Dacă simţim că ne-a luat un pic răceala, că ni s-a înfundat un pic nasul, că simţim când ne ia răceala, există o reţetă foarte simplă.

E nevoie de două linguri de coniac, o pastilă de aspirină, o lingură de miere, 100 de mililitri de apă călduţă şi o lingură de suc de lămâie. Se amestecă toate bine şi seara bem această soluţie. Şi a doua zi nu vom mai avea nimic”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la rubrica Leacul zilei.

“Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine”
De asemenea, Lidia Fecioru mai are un leac interesant, pe bază de miere de albine, despre care spune că s-a preparat din cele mai vechi timpuri în mănăstiri. „Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau.

Remediu mănăstiresc care întărește imunitatea și previne AVC-ul, dezvăluit de Lidia Fecioru
Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural. Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

“Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade”
Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric.

Lidia Fecioru dezvăluie leacul minune care vindecă și calmează tusea: ”Este aur curat”
Din când în când mai agităm. Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră. Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului. E foarte veche, se făcea la mănăstiri”, a explicat Lidia Fecioru într-o altă emisiune Adevăruri ascunse.