HOROSCOP: Care sunt defectele şi calităţile tuturor zodiilor

Află care sunt defectele şi calităţile zodiei tale, dar şi ale celor de lângă tine.

08 ian. 2015, 09:55
HOROSCOP: Care sunt defectele şi calităţile tuturor zodiilor

Berbec – O fire agresiva

Ii place sa isi petreaca timpul in oras. Adorabil. Spontan. Nu ar trebui sa te pui cu el. Amuzant…Saruta foarte bine. Este extrem de placut sa te afli in preajma sa. Adora relatiile, iar familia este foarte importanta pentru el. Este cunoscut pentru generozitatea sa. Creeaza dependenta. Zgomotos. Vrea intotdeauna sa fie cel care are dreptate. Pentru a-i convinge pe ceilalti ca are dreptate este dispus sa aduca argumente timp de ore intregi. Este cea mai minunata persoana din lume, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi Horoscop sexual: Află cu ce zodie eşti compatibil doar în pat

Taur – Vagabondul

Este o fire agresiva. Ii plac relatiile lungi. Se implica cu toata fiinta sa in conflictele care apar. Lupta pentru ceea ce isi doreste. Poate fi enervant uneori din cauza faptului ca vrea sa i se acorde prea multa atentie. Extrem de sociabil. Ii place sa ajute oamenii cand acestia au nevoie. Saruta foarte bine. Are o personalitate puternica. Incapatanat. Este o persoana grijulie. Este in stare sa faca orice pentru a fi in centrul atentiei. Ii place sa doarma si poate fi lenes. Este unic. Nu este persoana potrivita cu care sa te pui. Sunt cei mai atragatori oameni din lume!

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai bune zodii cu care să faci sex

Gemeni – O fire vesela

Dragut. Dragostea sa este unica. Bun ascultator. Se pricepe in a crea confuzie. Prefera iubirea in locul conflictului dar asta nu inseamna ca nu te poate bate bine. Nu le permite celorlalti sa profite de el. Ii place sa le spuna celorlalti ce sa faca si de aceea cand acestia nu tin cont de sfaturile sale se simte jignit. Isi pierde cu usurinta lucrurile si este uituc. Poate fi foarte sarcastic si copilaros la un moment dat si chiar bagacios. De incredere. Vesel intotdeauna. Foarte zgomotos. Vorbaret. Sociabil. Foarte indulgent; iarta cu usurinta. Adora sa se sarute cu cineva. Are un zambet frumos. Generos. Puternic. Cel mai irezistibil.

Citeşte continuarea horoscopului pe Kudika.ro.