Care sunt cele mai mari surse de infectare COVID-19. Soluţia lui Tudor Ciuhodaru pentru un Crăciun ÎN SIGURANŢĂ

Tudor Ciuhodaru a propus o soluție care ne-ar putea ajuta să avem un Crăciun în siguranță. De asemenea, reputatul medic a atras atenția din nou, vizavi de testarea extinsă.

11 nov. 2020, 15:29
Care sunt cele mai mari surse de infectare COVID-19. Soluţia lui Tudor Ciuhodaru pentru un Crăciun ÎN SIGURANŢĂ

Tudor Ciuhodaru susţine că testarea extinsă soluţie folosită în Slovacia, ar trebui efectuată şi în România.

„Este singura opțiune sănătoasă de a trece peste această pandemie, pe lângă restul măsurilor. Slovacia a reușit să scadă rata infectărilor cu 60%. Este cel puțin o soluție pe care s-o iei în seamă”, a spus Tudor Ciuhodaru pentru DCNews.

Declaraţii halucinante făcute de fratele unui pacient cu COVID: „A prins un loc la ATI după ce a murit cineva”

Soluția pentru un Crăciun în siguranță

Tudor Ciuhodaru a vorbit şi despre alegerile din 6 decembrie: „Dacă tot facem acest lucru, cred că o testare extinsă, voluntară, pentru cei care se prezintă la parlamentare este de luat în calcul. Cred că astfel am putea să avem un Crăciun în siguranță”.

Telefoanele mobile, un potenţial transmiţător al virusului SARS-CoV-2. La câte ore trebuie dezinfectate

Principalele surse de infectare

Tudor Ciuhodaru afirmă că principalele surse de infectare sunt locurile de muncă și transportul în comun. Privind „petrecerile adolescenților”, medicul a amintit de lipsa unor statistici.

„Noi muncim, trebuie să mai și muncim. Dacă nu murim de virus, murim de foame. Testarea extinsă, inclusiv a contacților asiptomatici, ne putea permite să ne asigurăm activitățil normale. Este evident că locurile de muncă, transportul în comun, de asta tot spun de atât timp și n-am văzut nicio măsură”, a precizat Tudor Ciuhodaru.