Declaraţii halucinante făcute de fratele unui pacient cu COVID: „A prins un loc la ATI după ce a murit cineva”

Fratele unui pacient de 47 de ani, internat cu COVID-19 la Sibiu, a povestit că unitatea medicală se confruntă cu o situaţie îngrozitoare. Adrian Boica spune că fratele lui a prins un pat la ATI numai după ce un alt pacient a decedat.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 14:10
Declaraţii halucinante făcute de fratele unui pacient cu COVID: „A prins un loc la ATI după ce a murit cineva”

„Momentan este un pat la ATI, pentru că cineva, din nefericire, a decedat! Vreau să spun că la început, disperat, am plâns din cauza emoțiilor și în strigătul meu de disperare vreau să găsesc un loc pentru fratele meu. Dar situația este mult mai critică, nu doar fratele meu are nevoie de un pat la ATI, este nevoie în tot sistemul național, suntem depășiți!

El ajutând pe partea socială foarte mult, pur și simplu s-a infectat în diferite acțiuni. Momentan primește oxigen, posibil să primească și plasmă. Este foarte grav la Sibiu, este nevoie de intervenția armatei, se stivuiesc oamenii decedați în containere.

Citeşte şi Municipiul Sibiu va intra în carantină! Ce restricţii vor fi impuse cetăţenilor

Nu mai sunt locuri la spital, am fost acolo, i-am dus pamperși și șervețele umede. Stai 10-12 ore ca să te vadă un medic”, a declarat Adrian Boica, fratele pacientului cu COVID, la Gândul LIVE.

Acesta a mai spus că informaţiile transmise de Guvern nu sunt cele reale şi că, de fapt, nu sunt paturi la Terapie Intensivă.

„Foarte greu se ia legătura, să poți să iei legătura la ATI. Guvernul minte, nu sunt paturi la ATI, medicii nu pot să iasă să spună asta, ei trebuie să ne salveze pe noi”, a adăugat fratele pacientului.

Citeşte şi BILANŢ CORONAVIRUS 11 noiembrie 2020. Semne rele înainte de Sărbători. Aproape 10.000 de cazuri noi, peste 1000 la ATI şi 203 decese