Care sunt cele mai VITEZOMANE vedete din România VIDEO

Viteza a devenit plăcerea vinovată a vedetelor autohtone. Tot mai mulți artiști sau fotomodele cu mașini puternice apasă serios pedala de accelerație, mai mult decât îi lasă legea. Astfel, ei ajung să dea cu subsemnatul în faţa poliţiştilor. Cruduţa, Moni sau Pepe au plătit chiar și cu permisul de conducere.

RomaniaTV.net
29 aug. 2013, 14:30
Care sunt cele mai VITEZOMANE vedete din România VIDEO

Una dintre vedetele care n-a ţinut cont că în localitate se circulă cu 50 de km pe oră a fost Daniela Crudu. În 2011, a fost prinsă gonind cu peste 100de km pe oră pe o stradă din Capitală. A rămas fără permis timp de 3 luni şi a plătit şi o amendă de 600 de lei, potrivit România TV.

N-a scăpat de radar nici Monica Gabor. Pe când era doamna Columbeanu, ea a fost prinsă conducând cu 117 km pe oră un bolid de lux al soțului Irinel. Limita era de numai 50 de kilometri pe oră.

Bărbaţii cu atât mai mult nu se abțin de la viteză. Pepe este vitezoman înrăit, o demonstrează numărul de amenzi încasate. El a rămas fără permis în iunie după ce a trecut pe lângă radarul poliţiei, într-o localitate din Argeş, cu 127 km/h. Şi nu a fost prima dată. La începutul anului, bolidul artistului a fost prins cu peste 100 km/h, în judeţul Buzău.

Smiley nu este doar în topul artiştilor talentaţi, ci şi în topul vitezomanilor. În 2011, a rămas fără carnet după ce a fost surprins în timp ce depăşea cu viteză pe linia continuă. Se grăbea să ajungă la un concert la Craiova. A fost prins și conducând cu peste 100 km/oră, în drum spre mare.

Recordul artiştilor vitezomani a fost depăşit însă de Puya. În 2010, a fost surprins de radar cu 145 km/oră într-o localitate din judeţul Tulcea. A rămas şi el pe jos pentru 90 de zile.