Care sunt pantofii potriviţi pentru fiecare zodie

Nu este nici un secret faptul ca pantofii pentru femei nu sunt doar o necesitate, ci si un mod de a se exprima. Fiecare femeie are propriile preferinte pentru tipul de pantofi. Iata cum femeile de diferite semne zodiacale isi aleg pantofii potriviti.

16 sept. 2014, 20:11
Care sunt pantofii potriviţi pentru fiecare zodie

Berbec
Femeia Berbec alege pantofi mai ales confortabili si rezistenti. Pentru aceasta este important ca pantofii sa fie suficient de largi pentru a nu apasa degetele. Acesta poate fi adesea observata cu pantofi decupati in fata, cu tocul atat inalt cat si mediu, scrie Bewoman.ro.

Taur
Femeia Taur este influentata de tendintele modei. Ea este dispusa sa cheltuiasca o multime de bani, si sa fie lipsita de confort, doar sa mearga cu o pereche de pantofi la moda.

Gemeni
Gemenii acorda o mare atentie la pantofii. Aleg pantofi in culori si modele diferite, pe care ii combina mereu cu hainele.

Rac
Femeia Rac alege pantofi care sa se potriveasca cu starea ei de spirit. Pentru ea, cu toate acestea, este important de a avea pantofi de calitate si confortabili.

Leu
Reprezentantele acestui semn prefera pantofii scumpi din materiale naturale. Femeia Leu poate fi de multe ori vazuta purtand pantofi de calitate. Nu este nici o problema sa plateasca sume mari pentru ei, pentru ca apoi ii poarta cu placere.

Fecioara
Inainte de a cumpara pantofi, Fecioara ia in considerare un singur aspect. Ea alege, de obicei, modele curate si simple, care sa fie foarte comode.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro