Care sunt zodiile care cheltuiesc mulţi bani pe haine

Se știe că tuturor femeilor le place să cheltuiască bani pe haine, însă unele sunt cu adevărat obsedate de acest lucru și sunt în stare să cheltuiască până la ultimul bănuț pentru a-și înnoi garderoba. Să vedem care sunt zodiile care cheltuiesc mulți bani pe haine, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
08 iul. 2015, 08:29
Care sunt zodiile care cheltuiesc mulţi bani pe haine

Berbec

Reprezentantii zodiei Berbec sunt cunoscuti ca fac cumparaturi intr-un mod impulsiv. Acestia sunt capabili sa cheltuiasca tot salariul pe haine, chiar daca asta inseamna ca apoi sa ramana fara bani de mancare. Ei isi cumpara mereu lucruri noi fara sa se gandeasca daca le raman bani sa isi poata plati facturile. Ei traiesc pentru moment si nu se gandesc la ziua de maine.

Leu

Se stie ca Leii sunt persoane carora le place mereu sa iasa in evidenta, asadar este imposibil ca acestia sa nu isi cumpere ultimele tinute la moda. Le place sa fie admirati si niciodata se imbraca de doua ori la fel. De asemenea, acestia sunt generosi si pot satisface capriciile rudelor sale. Ei pot castiga o multime de bani si ii pot cheltui pe haine extravagante și bijuterii.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.