Carla Bruni invocă „flacăra albastră” pentru Sarkozy

Aproape de final, campania pentru preşedinţia Franţei are şi notele ei de fashion şi glamour sigur, în stilul Carla Bruni Sarkozy.

18 apr. 2012, 22:05
Carla Bruni invocă „flacăra albastră” pentru Sarkozy

Doamna Sarkozy este implicată total în alegerile din acest an, astfel că şi-a sunat toate prietenele şi le-a convocat la un prânz de “campanie”. Presa nu a fost invitată, desigur, dar, cu toate acestea, Le Parisien publică un articol pe această temă, probabil pe surse, se poartă.

Doamnele, toate din familii cu puternice rădăcini în istoria Franţei, personalităţi publice parisiene, s-au adunat într-un apartament dintr-o clădire de secol XVI, formând, la cererea Carlei Sarkozy comitetul de organizare pentru susţinerea lui Nicolas Sarkozy.

Sigur că prânzul a fost unul cu un meniu hipo-caloric, super vizat de specialistul în nutriţie, fitness şi zen al Primei Doamne a Franţei, astfel că nu a existat riscul kilogramelor în plus, ceea ce pentru doamnele din elita franceză este esenţial. Evitând o astfel de dramă, dna Sarkozy a sosit cerându-le prietenelor respective să nu o întrebe nimic despre politcă, pentru că “ nu sunt dotată”. Carla Sarkozy le-a adresat rugămintea să se mobilizeze, să ducă o campanie de convingere în mediile unde au acces pentru realegerea lui Nicolas Sarkozy, el fiind singura şansă pentru Franţa. Şi, mai ales, să mobilizeze alegătorii să se prezinte la vot, o acţiune absolut necesară.

Dna Sarkozy le-a mai spus că în ciuda oboselii soţului, face faţă situaţiei, chiar dacă noaptea nu prea doarme, pentru că bebeluşul îi trezeşte din când în când. Cel mai interesant discurs a fost ţinut de antrenorul de fitness care a spus că îl iubeşte pe Nicolas Sarkozy şi nu a ratat nici o reuniune de campanie a acestuia. Mai mult pentru că acţiunea să aibă o finalitate tipic franţuzească, dna Sarkozy a venit dotată cu brăţări albastre pe care scrie: “te iubesc, Nicolas Sarkozy”, brăţări pe care doamnele din comitet le vor purta obligatoriu şi care vor fi oferite pentru sprijinirea  candidatului.