Carlos Santana, operat la inimă: „O să iau o mică pauză, să îmi recuperez sănătatea”

Carlos Santana, operat la inimă. Artistul a anunţat că va anula un turneu în Las Vegas, din cauza unei intervenţii chirurgicale la inimă, scrie Variety. Decizia a fost luată pentru a se recupera după operaţia neprogramată.

02 dec. 2021, 23:49
Carlos Santana, operat la inimă: „O să iau o mică pauză, să îmi recuperez sănătatea”
Carlos Santana, operat la inimă

Carlos Santana, operat la inimă. Muzicianul a publicat miercuri seară o înregistrate video pe contul său de Twitter în care anunţă faptul că va lua o pauză pentru a se recupera după intervenţia chirurgicală. Carlos Santana a precizat că plănuieşte ca din ianuarie 2022 să revină la programul stabilit.

Citeşte şi: Jean-Claude Van Damme, urare de Ziua României. Ce mesaj a transmis românilor

Carlos Santana, operat la inimă

Sâmbăta trecută, a avut loc un incident şi soţia mea a fost nevoită să mă ducă la spital, pentru că mi se întâmpla ceva în piept. Când am ajuns acolo, am aflat că trebuie să ne îngrijim de asta.

O să iau o mică pauză pentru a mă asigura că mă realimentez şi odihnesc şi că îmi recuperez sănătatea, ca atunci când voi cânta pentru voi să o fac aşa cum sunt obişnuit şi să dau 150%”.

Muzicianul în vârstă de 74 de ani avea programate mai multe concerte în Mandalay Bay Resort şi Casino până la finalul anului.

Carlos este foarte bine şi nerăbdător să revină pe scenă curând. Regretă profund că acest «limitator de viteză» a necesitat anularea concertelor viitoare”, a transmis Michael Vrionis, preşedinte al Universal Tone Management.

Trupa Santana a lansat în luna octombrie al 26-lea album, „Blessings and Miracles”, produs de chitarist. Pe album este inclusă o colaborare cu Rob Thomas, reprezentând reunirea celor doi după 20 de ani de la lansarea piesei de succes „Smooth”.