Jean-Claude Van Damme, urare de Ziua României. Ce mesaj a transmis românilor

Jean-Claude Van Damme, urare de Ziua României. Actorul a surprins pe toată lumea când a postat un filmuleţ în care spune "La mulţi ani" României şi mulţumeşte fanilor români. Celebrul actor a vizitat ultima oară ţara noastră în luna iulie.

02 dec. 2021, 19:55
Jean-Claude Van Damme, urare de Ziua României. Ce mesaj a transmis românilor
Jean-Claude Van Damme, urare de Ziua României

Jean-Claude Van Damme, urare de Ziua României. Actorul a urat la mulți ani României de Ziua Națională a țării noastre printr-un videoclip. În filmare mai apar doi prieteni de ai lui Jean-Claude Van Damme, care fac de asemenea urări României de 1 Decembrie.

Jean-Claude Van Damme, urare de Ziua României

Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți! Jean-Claude Van Damme”, a spus actorul.

În filmare mai apar doi prieteni de ai lui Jean-Claude Van Damme, care fac de asemenea urări României, unul dintre ei vorbind românește.

Citeşte şi: Cine era prietenul lui Dani Mocanu, mort într-un accident rutier. Apare în poza cu Jean-Claude Van Damme

Jean Claude Van Damme, alături de Dani Mocanu

Jean Claude Van Damme, celebrul actor de la Hollywood, a ajuns să fie postat aproape non-stop de Dani Mocanu pe pagina lui de YouTube, după ce a fost filmat în timp ce dansa pe manele într-o mașină!

Dani Mocanu s-a filmat cu Van Damme în hotel și la restaurant, fiecare clip video postat pe internet adunând sute de mii de vizualizări.

Dani Mocanu l-a întâlnit pe Van Damme pentru a doua oară de când actorul american a poposit în România, din data de 20 iulie. Aflaţi în holul hotelului în care Van Damme este cazat, cei doi s-au distrat din nou pe ritmuri de manele. Artistul român i-a făcut „soldatului universal” o nouă dedicaţie a capella: „Pentru fratele nostru Van Damme, bineînţeles: M-am născut să fiu valoare, Noroc mare, mare, mare, Şi talentul care-l are, La Van Damme se naşte din neam!”. (Vezi AICI imaginea)