Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum reuşeşte să arate impecabil, la 45 de ani

Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale. Este un etalon pentru multe femei, când vine vorba de aspectul fizic. În vârstă de 45 de ani, soţia lui Mircea Badea se laudă cu un corp subţire şi tonifiat, însă are foarte mare grijă la ce mănâncă şi face mişcare regulat.

20 iul. 2022, 12:50

Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale. Consideră că un stil de viață sănătos începe cu o dietă, însă aceasta va da roade doar în anumite condiții. Un alt aspect extrem de important este mişcarea fizică, care nu trebuie să lipsească din rutina noastră zilnică.

Citeşte şi: Cum să nu te îngrași în vacanță. Carmen Brumă a dezvăluit secretul: „La mine funcţionează”

Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale

O dietă nu-ți garantează „neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă.

În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre. (zâmbește)

Sunt o femeie de 45 de ani care își dorește să aibă grijă de ea cu mijloacele puse la dispoziție de epoca în care trăiește. Între un castravete pus pe față și un tratament de hidratare făcut la dermatolog sau estetician e o mare diferență. Dacă sunt în pădure și vreau să fac un foc, decât să ciocnesc două pietre ca să obțin o scânteie la un moment dat, prefer să folosesc chibritul, dacă tot îl am la dispoziție. E mult mai eficient. Sigur că poți să faci un foc mic ca să te încălzești sau să-ți scape lucrurile de sub control și să dai foc pădurii, dar asta e o altă discuție.

Apelez la produse profesionale în mare parte și la ajutorul specialiștilor. Din punctul meu de vedere, rutină de beauty înseamnă alimentație echilibrată, hidratare, suplimente, produse cosmetice adaptate tipului de ten, tratamente cosmetice combinate cu proceduri dermato-estetice„, a declarat Carmen Brumă, pentru Viva.ro.