Cum să nu te îngrași în vacanță. Carmen Brumă a dezvăluit secretul: „La mine funcţionează”

Soția lui Mircea Badea, Carmen Brumă, a dezvăluit ce să mănânci în vacanță și să nu te îngrași. Iată despre ce este vorba.

16 iun. 2022, 09:49
Cum să nu te îngrași în vacanță. Carmen Brumă a dezvăluit secretul: „La mine funcţionează”

Faimoasă datorită siluetei ei de invidiat, Carmen Brumă a divulgă câteva stategii care ne ajută să mergeam în vacanță, fără a ne întoarce cu kilograme în plus.

Carmen Brumă ne învață ce să mâncăm în vacanță fără să ne îngrășăm

În felul acesta, spune ea, mâncaţi ce vreţi, iar colăceii nu se vor vedea. Cheia este echilibrul şi mişcarea. Iată cum arată o zi de meniu din vacanţa lui Carmen Brumă, meniu care include inclusiv desert.

Citește și: Imaginea uluitoare publicată de Carmen Brumă, de ziua ei. Cum arată iubita lui Mircea Badea la 45 de ani

„M-am întors dintr-un weekend „all inclusive” în Bulgaria şi m-am gândit să vă scriu câteva „strategii” care să vă ajute să vă satisfaceţi toate poftele culinare şi să treceţi fără kilograme în plus peste vacanţele în sistem „all inclusive”.

La mine funcţionează următoarea combinaţie:

– MIC DEJUN consistent, de exemplu omletă cu legume proaspete, pâine, o felie mică de brânză, cafea

– După micul dejun, încerc să mă mişc cât mai mult, fie fac un antrenament scurt în cameră (aprox 20 min) de genul celor din programele mele (https://www.carmen-bruma.ro/supersilueta-de-plaja-by…/ sau https://www.carmen-bruma.ro/abdomenul-de-urgenta-by…/), fie înot, alerg, merg etc

– PRÂNZUL e momentul în care mănânc alimentele periculoase de care îmi este poftă (de obicei dulciuri în cazul meu şi foarte rar pizza, paste etc). De cele mai multe ori, renunţ la mâncare şi mănânc doar desert sau mănânc o salată (sau o supă) şi apoi desert

– CINA e de cele mai multe ori „regulamentară” , o sursă de proteine (peşte, friptură slabă, creveţi etc) cu salată. Alcool beau rar, să zicem maximum 2 pahare cu vin roşu într-o vacanţă de 7 zile

Încerc să-mi monitorizez paşii făcuţi zilnic şi să fiu constant în jurul valorii de 10.000 sau peste.

Vacanţă plăcută cu satisfacţii şi fără kilograme în plus, vă doresc!”, a scris Carmen Brumă, marţi, pe pagina de Facebook.

Carmen Brumă dezvăluie care este cea mai eficientă metodă pentru a scăpa de celulită

Partenera de viață a lui Mircea Badea a explicat cum poate o persoană să reducă celulita. Există 11 reguli pe care le poate respecta pentru o perioadă de cel puțin șase săptămâni.

În primul rând, persoanele care doresc să reducă celulita trebuie să elimine zahărul și dulciurile, alcoolul, soia, mezelurile și prăjelile. De asemenea, acestea trebuie să mănânce după orele 18:00 doar carne slabă cu legume proaspete.

Ea recomandă ca, la fiecare masă, să se consume proteine slabe (min. 1 gram de proteină / kg corp). De asemenea, aceasta recomandă să se încerce schimbarea compoziției corporale în favoarea masei musculare și să se facă antrenamente de tip HIIT.

Între mese, nu este recomandat să se „ronțăie”, chiar dacă sunt alimente sănătoase. Carmen Brumă susține că trebuie să vă limitați la trei mese princiale și, dacă simțiți că trebuie, două gustări.

Citește și: Ce trebuie să faci ca să nu te îngrași de Paște. Carmen Brumă a făcut anunțul: Singura regulă de bază de care să ținem cont!

O altă regulă este cea legată de fumat. Persoanelor le este interzis fumatul, deoarece nicotina are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, scade circulația și drenajul limfatic la nivelul pielii și favorizează apariția celulitei.