Carmen Brumă a făcut anunțul după 25 de ani de relație cu Mircea Badea: „Gelozia se încadrează în patologic și trebuie tratată”

Carmen Brumă a făcut anunțul după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care, de la început, au preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor. În 2014, au devenit părinți pentru prima oară, atunci când prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Vlad.

24 iun. 2023, 15:36
Carmen Brumă a făcut anunțul după 25 de ani de relație cu Mircea Badea: „Gelozia se încadrează în patologic și trebuie tratată”
Carmen Brumă a făcut anunțul după 25 de ani de relație cu Mircea Badea

Carmen Brumă a făcut anunțul după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. De când formează un cuplu, cei doi au fost extrem de discreți cu privire la schimbările din viața lor, evitând să-și expună relația sau copilul pe rețelele sociale

Deși au existat multe semne de întrebare privind decizia de a nu se căsători, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au dezbătut subiectul în spațiul public, susținând că ține de intimitatea lor.

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie ce să nu consumăm vara: „Deshidratează, trebuie consumat cu moderație”

Carmen Brumă a făcut anunțul după 25 de ani de relație cu Mircea Badea

Jurnalista este de părere că gelozia poate fi un factor disctructiv al unei relații, mai ales atunci când se depășesc anumite limite. De altfel, spune că unul dintre ‘secretele’ relației este păstrarea în intimitate.

Nu am făcut niciodată un plan cu desfășurător pe termen lung și să atingem sau să bifăm anumite puncte. Cred că, important este să existe un soi de compatibilitate de la început, iar apoi, să fii un foarte bun negociator. Nu pot să dezvolt, dacă dezvoltam, poate nu eram aici.

Gelozia, dacă depășește o anumită limită, se încadrează în patologic și trebuie tratată ca atare. De exemplu, unul dintre secretele unei relații longevive este păstrarea ei în intimitate și îngrădirea ei cu un soi de atitudine, astfel încât, să nu pătrundă elemente exterioare din afară. Face parte din această strategie de menținere, de apărare a relației„, a declarat Carmen Brumă, pentru Impact.ro.