Salata de vară, rețeta preferată de Carmen Brumă. Ajută să ai un corp care să nu aibă nevoie de filtre pe Instagram

Carmen Brună este una dintre cei mai iubite și apreciate nutiționiste din România. Are un program extrem de încărcat, dar cu toate acestea vedeta reușește să facă față tuturor provocărilor atât din carieră, cât și din viața familie.

26 mai 2023, 11:30
Salata de vară, rețeta preferată de Carmen Brumă. Ajută să ai un corp care să nu aibă nevoie de filtre pe Instagram

Vine vara și tot mai multe femei sunt preocupate de siluetă, să arate bine în costum de baie la vară pe litoral. Nutriționistul Carmen Brumă a propus o rețetă sățioasă de vară.

„Vă arăt astăzi una dintre rețetele mele preferate de salată care poate fi o masă în sine, pentru că este foarte sățioasă și are toți macronutrienții necesari: proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase. Aveți nevoie de sfeclă roșie coaptă, un excelent tonic pentru ficat, ceapă verde, pătrunjel, mergea și niște leurdă, dar nu mai aveam, nuci românești, caș proaspăt de capră, ulei de măsline și niște ouă fierte, eu am folosit trei.

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie pericolele postului intermitent. „Poate fi şi o metodă de îngrăşare”

E foarte simplu de preparat. Tocați pe rând ingredientele, le adaugați în bol, în ordinea în care doriți, puneți uleiul, sare, dacă simțiți nevoia, eu nu am pus, și salata e gata în câteva minute. E foarte hrănitoare, are vitamine, minerale, fibre și este o soluție inclusiv pentru cei care sunt într-un proces de slăbire.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe Facebook.

Citește și: Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată. Pe unele le mănâncă la câteva luni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)